2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

A Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) felhívással fordul a vállalatokhoz, közintézményekhez, civil és társadalmi szervezetekhez, valamint magánszemélyekhez, hogy vegyenek részt a 2013-as Szakképzési Díjra kiírt pályázaton. E díj azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket ismeri el, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon.

A díj célja, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését. A pályázatra 2013. december 13-ig lehet nevezni olyan kezdeményezésekkel, amelyek növelik a gyakorlatorientált képzés presztízsét, minőségét, hatékonyságát.

A DUIHK Szakképzési Díját három kategóriában ítélik oda:

Motiváció

Ebben a kategóriában azon kezdeményezések kaphatnak díjat, melyek a szakképzés társadalmi elismerésének növelését mozdítják elő, kiemelve e képzési forma hosszú távú előnyeit mind a tanulók, mind a vállalatok, illetve a társadalom szempontjából.

Együttműködés

Ebben a körben azon projektek kerülnek megmérettetésre, melyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.

Innováció

E kategóriában azon kezdeményezések és megoldások versenyezhetnek, melyek új módszerekkel, eljárásokkal és eszközökkel gazdagítják a szakképzést, hozzájárulva a képzési eredmények javításához.

Időzítés:

  • 2013. október 17 – 2013. december 13. - pályázatok leadása
  • 2013. december 14 – 2014. január 31. - pályázatok értékelése. A díjazásra javasolt résztvevőket a bírálóbizottság írásban értesíti, és meghívja az ünnepélyes díjátadó rendezvényre.
  • 2014. február 27. - A díjazottak kihirdetése az ünnepélyes díjátadó keretében.

Bővebb információ a Szakképzési Díj pályázat számára létrehozott honlapon érhető el: www.szakkepzesidij.hu

 

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240