2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Gerbeaud-Haz-kicsiBudapest egyik legpatinásabb épülete a Vörösmarty téren álló Gerbeaud Ház, melynek évszázados története van. Az elmúlt évtizedekben több felújítást végeztek itt, legutóbb a rendezvényteremként használt Sörház újult meg.

A Gerbeaud Ház alagsorában található Sörház 1998-ban nyílt meg, a gyakori igénybevétel miatt nemrég felújításra szorult" – mondta el a felújítással kapcsolatban Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. ügyvezető igazgatója. Az ügyvezető a Baumit anyagainak kiválasztását azzal indokolta, hogy a céggel már korábban is volt kapcsolatunk, más felújítási munkálatok során.

Az akkor tapasztalt szakértelem és a kiváló termékeik miatt esett újra rájuk a választás. A Sörház földalatti helyiség, így a felújításnál a legfontosabb kritérium az olyan anyag alkalmazása volt, amely jó páraáteresztő képességű. Ezzel megelőzhető a dohos, túlzottan párás levegő kialakulása, és a penészesedéstől sem kell tartani. Erre a Baumit Sanova termék kiválóan alkalmas volt.

Ezen felül sómegkötő tulajdonsága is elsőrendű, ez fontos elvárás a műemlék jellegű épületek felújításánál, hiszen a kicsapódó só rendkívül károsíthatja a rosszul kezelt felületet.

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240