2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Cradle2cradle logo-kicsi2010-ben az AGC volt az első európai üveggyártó, aki megszerezte a Cradle to CradleCM ezüst fokozatát a float és lágybevonatos üvegeire. 2012 decemberében újabb elismerést kapott a cég, ezúttal a dekorációs termékskálára. 2013 decemberében a harmadik ezüstöt az AGC Stratobel/Stratophone laminált termékei érdemelték ki.

A szigorú Cradle to Cradle program a fenntarthatóság szemszögéből vizsgálja a termékeket, azok teljes életciklusa során. A minősítés megszerzéséhez a termékeknek öt kategória kritériumainak kell eleget tenniük az egészség, biztonság, környezetvédelem vonatkozásában. Vizsgálják a felhasznált anyagokat, az újrahasznosított anyagok arányát, a megújuló energiák használatát, vizeink védelmét és a szociális felelősségvállalást.

AGC-kep-kicsiA Cradle to Cradle bizonyítvány garanciát jelent az építészek, felhasználók számára. Az így minősített üvegek lehetővé teszik, hogy az egyes beruházások jobb eredményt érjenek el a különböző nemzetközi épületminősítéseknél.

Az AGC Cradle to Cradle minősítése szervesen illik abba a globális elképzelésbe, hogy a cég folyamatosan javítsa a termékek környezetre gyakorolt hatását, illetve a gyártási folyamatokat. Az életciklus-elemzés olyan eszköz, mellyel a termék és a gyártási szakaszok környezetre gyakorolt hatását mérik. A karbonlábnyom segít meghatározni az üvegházhatású gázkibocsátás paramétereit, melyet maga a szervezet, annak kiszolgáló tevékenysége, termékei és dolgozói okoznak. A folyamatos fejlesztések cégen belüli megvalósulását biztosítandó az AGC gyárai ISO 14001 minősítettek.

AGC logo-kicsiElérhetőség:Solymosi Bernadett, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , mobil: (+36-20) 960-4279, www.yourglass.com

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240