2023. november 29., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Green-house-kicsiA Portfolio.hu által november 28-án megrendezett Property Investment Forumon részt vevő szakmai közönség ítélte oda a megtisztelő „Év projektje" díjat a Skanska által fejlesztett Green House irodaháznak.

Különösen fontos elismerés ez számunkra, hiszen a több száz hazai és régiós ingatlanpiaci szakértő megítélése alapján nyertük el az „Év Projektje" címet.Sikeres évet tudhatunk magunk mögött, az épület átadása után kevesebb mint egy évvel 93 százalékos bérbeadottságot értünk el. Bízunk benne, hogy a Váci útra tervezett, Green House-hoz hasonlóan átgondolt és ugyanolyan fejlesztői szakértelemmel kivitelezésre kerülő következő projektünk, a Nordic Light is ilyen eredményes lesz" – mondta a díj átvétele után Grzegorz Strutynski, a Skanska Property Hungary Kft. ügyvezetője.

A 2012 decemberében átadott Green House a magyar irodapiac legsikeresebb környezettudatos ingatlanfejlesztési projektje, és egyben az első budapesti irodaház, amely a LEED tanúsítási rendszer platina szintjén kvalifikálta magát. A zöld épület bérlői a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes előnyét élvezhetik.

Az A kategóriás ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Kassák, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen épült, közvetlen szomszédságában található a Kassák park. Tervezői célja volt, hogy munkavégzés szempontjából ideális, emberi léptékű tereket alakítsanak ki, miközben a mikro- és makro környezet megóvására is kiemelt hangsúlyt fordítottak. A fejlesztő Skanska a projekt valamennyi fejlesztési fázisában a legmodernebb környezetvédelmi megoldásokat és zöld technológiákat alkalmazta annak érdekében, hogy az épület ökológiai lábnyomát minimalizálja, valamint az energiafelhasználást és CO2-kibocsátást csökkentse.

A Green House 17 800 négyzetméternyi területet kínál a bérlőknek 8 emeleten, valamint 252 parkolót a mélygarázs 3 szintjén. Az irodaház tetőterasszal, gyönyörű belső kerttel, többszintes mélygarázzsal és biciklitárolóval is rendelkezik. Bérlői között tudhatja többek között az Avis Budget Group, az MSCI, a Deichmann és az ABB csapatát is.

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240