2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Poli-Farbe2-kicsiA Poli-Farbe Vegyipari Kft.-t újabb Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták, ezúttal a Platinum egyrétegű beltéri falfestékért. A 25 éves vállalat 2006 óta hetedik alkalommal nyerte el a rangos kitüntetést valamely fejlesztésével. Idén ráadásul a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Gazdaságért Nívódíj elismerést is odaítélték a vállalatnak.

A cég legsikeresebb falfestéke a bócsai vállalat „csináld magad" terméke, a Platinum, melyet 2005-ben fejlesztettek ki hazai vegyipari szakemberek a szakkereskedések és a vásárlók igényei alapján. Jelenleg 45 színben érhető el a festékboltokban és a barkácsáruházakban.

A termék legkedveltebb tulajdonsága, hogy jó fedőképességének köszönhetően egy rétegben is elegendő felvinni a felületre, és csepegésmentes falfestést tesz lehetővé. 2011 óta – az élhetőbb környezet érdekében – nem tartalmaz az egészségre káros formaldehidet. A 100 százalékig hazai fejlesztésű terméket nemcsak a mesteremberek és a lakossági felhasználók ismerhették meg az elmúlt években, de a Poli-Farbe számos jótékonysági programján keresztül a nonprofit szféra is megtapasztalhatta előnyeit.

Poli-Farbe1-kicsi

A Termék Nagydíj átadási ünnepségén a Poli-Farbe a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Gazdaságért Nívódíját is átvehette. A kitüntetést olyan vállalkozásoknak ítélik oda, amelyek több alkalommal is elnyerték a termékdíjat, ezzel bizonyítva, hogy hosszú távon elkötelezettek a kiváló minőség és az innováció iránt.

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240