2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

A kötelező jogi továbbképzés általános jogi és egyes területeken szakterületi jogi ismereteket nyújtó képzés, amelyet a kormányrendelet szigorúan szabályoz. Ezt a képzést változatlanul 5 évente kell teljesíteni.

Idén szeptembertől a Magyar Mérnök Kamara on-line távoktatásos, e-Learning formában szervezi a képzést. Az e-Learning képzési formát azért választották, hogy minél könnyebben teljesíthető legyen a képzés. A távoktatásos képzést a szakmagyakorló kollégák interneten keresztül szinte bárhonnan és bármely napszakban teljesíthetik, akár otthonról, akár a munkahelyről, bármely településről.

A kormányrendelet szabályozza az átmenetet, ezért azok, akik korábban, jogosultságuk öt éves ciklusában részt vettek kötelező továbbképzésen, annak igazolását a kamara elfogadja, akiknek pedig idén még erre nem volt lehetőségük, az év végéig pótolhatják a hiányokat. A cél az, hogy az engedélyek és ezzel a munkavégzés lehetőségének folyamatossága megmaradjon.

A kötelező jogi továbbképzésről minden érintett tájékoztatót kap, továbbá a Kamara honlapján is megtalálhatók a legfontosabb információk.

 

Forrás: MMK

Keresés

mehi-banner-media 120x240