2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Graf-01 a-webA Graphisoft és a Leier cégcsoport együttműködésével létrejött egy olyan forradalmi tervezőprogram, melynek segítségével az építészek az ArchiCAD-ben létrehozott épületeiket aktuálisan elérhető termékeket beépítve, három dimenzióban mutathatják be ügyfeleiknek.

 

 

KÖNNYEN BEÉPÍTHETŐ

A jelenleg forgalmazott Leier termékek a program segítségével könnyen beépíthetők az építészeti tervekbe. 2D-s és 3D-s képek, pontos listák és közel valós látványtervek készíthetők ezzel a segédprogrammal, ráadásul egyszerű és felhasználóbarát módon.

Graf-02-webAz egyedi textúrák segítségével láthatóvá válik a termékek valós megjelenése, megkönnyítve ezzel a felek közti kommunikációt, egyben térbeli élményt nyújtva a megrendelőnek, kiküszöbölhetők az esetleges félreértések.

TÖBB SZINTŰ SEGÍTSÉG

A Leier – ArchiCAD programbővítmény tehát több szintű segítséget nyújt a tervezés során:

  • Segít kiválasztani a megfelelő Leier terméket és a Termékkezelőn keresztül információt nyújt annak beépítésével, alkalmazásával kapcsolatban.
  • Graf01 b-web
  • Részletes 3D-s modell kialakítását teszi lehetővé az ArchiCAD-ben jól megszokott elemek alkalmazásával.
  • A látvány térbeli létrehozásával segítséget nyújt a félreértések, ütközések kiküszöbölésében, segíti a Megrendelőt a terv megértésében.
  • Elérhetőséget ad a termékek teljesítménynyilatkozatának letöltéséhez.
  • Lehetőséget ad a felhasznált Leier termékek mennyiségének kimutatására, valamint a 2014-es árak alapján közelítő becslést ad a várható anyagköltségekről.
  • Létrehozott attribútumai alkalmasak lehetnek az energetikai ellenőrzések elvégzéséhez.
  • Mindeközben rugalmasan igazodik a tervező munkamódszeréhez, többféle lehetőséget is biztosítva a különböző terméktípusok részletes feldolgozására, illetve az építőelemek attribútumainak továbbgondolására.

Graf-06-web

A Leier – ArchiCAD programbővítmény ingyenesen megrendelhető az ArchiCAD 17-es, 18-as program mellé, illetve letölthető a Leier honlapjáról.

 

 

 

www.leier.hu

Keresés

mehi-banner-media 120x240