2024. június 19., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

kep-1-web

MI AZ AZ AQUAFIRE®?

Az AquaFire® rendkívül könnyű, kiválóan szigetelő, a piacon kapható legkönnyebben vágható cementlap, szálerősítéssel. Egyszerű és könnyen alkalmazható szárazépítési rendszer. Biztonságos, a piacon egyedülálló para - méterekkel rendelkezik.

A szálerősítésű cement burkolóelemekkel szemben felállított termékkövetelmények és vizsgálati módszereknek (MSZ EN 12467:2005) megfelelően egységesen A kategóriába sorolható.

Miért válassza az Aquafire®-t?

uszodak-webVÍZÁLLÓSÁG

A panelek teljes mértékben vízállóak, mindemellett a párát áteresztik, így a burkolat mögül az esetlegesen lecsapódott nedvesség távozhat. Vízpára diffúziójával szembeni ellenállása μ = 31. Egyaránt alkalmas bel- és kültéri alkalmazásokra. Állaga nem romlik, nem deformálódik, nem mállik, és nem morzsálódik, továbbá víz jelenlétében nem károsodik. Gombákkal és baktériumokkal szemben ellenálló, azok nem terjednek.

Az AquaFire® kivételes minőségű, ellenálló aljzatot biztosít kerámiacsempék, üvegmozaik, téglaborítások vagy bármely egyéb burkolat alkalmazásához.

szauna-webMár ezekkel a tulajdonságaival tökéletes megoldást nyújt nedves környezetben való alkalmazásra, ahol az építménnyel szembeni statikai vagy egészségügyi elvárásoknak kell megfelelni.

Az AquaFire® lapokon a gyártási információk mellett két szimbólum is megjelenik: a hajókormány és a tapétavágó kés, melyek a kiemelt tűzállóságra és a könnyű alkalmazhatóságra utalnak.

TŰZÁLLÓSÁG

tuzgatlo-fal-web A hajókormány: a RINA (Royal Institution of Naval Architects) minősítéseire utal, ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal is rendelkezik. Teljes mértékben éghetetlen, alkalmasak hajó - kon és egyéb vízi járműveken való beépítésre. Tűzállósága 240 percig tanusított, szigetelési teljesítménye 0,20 W/m2K. A RINA mellett az AquaFire® Warrington tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Alkalmazásával könnyen építhetők magas elvárásoknak megfelelő tűzgátló falak, kandallóburkolatok, szaunák.

Falak és födémek tűzvédelmi újraminősítésére gyors, és hatékony megoldás.

tuzvedelmi-ujraminosites-wevasbeton-fodempanel-web

KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

ivelt-feluletek-webA tapétavágó kés: itt többről van szó, mint a gipsz karton esetében. Mivel a táblák mindkét oldalon szálerősítettek, nem kell attól tartani, hogy elrepednek. Nemcsak egyenes mentén, hanem bármilyen ívben könnyen darabolható. Mindehhez elég az egyik oldalon bemetszeni a felületet a kívánt körvonalon.

Ráadásul gond nélkül képezhetünk nyílást a táblákon revíziós ajtónak, csöveknek, vagy bármilyen más szerelvénynek.

RUGALMAS

A táblák egészben 2 méteres, 30 centiméter széles csíkokban pedig 90 centiméteres sugárban önmagukban hajlíthatók.

TERHELHETŐ

abra-1-webA szálerősítésnek köszönhetően a táblák profil támogatása nélkül is képesek jelentős terheket megtartani. Az ETAG018-4 meghatározás szerint a mechanikus rögzítőelemek húzó szilárdsága 80 kilogramm, függesztett terhelésnél.

Excentrikus függőleges terhekkel szembeni ellenellás 30 kilogramm, így faliszekrény, polc, csillár, szaniter közvetlenül is szerelhető a burkolatra.

GYORS KIVITELEZHETŐSÉG

kulso-homlokzatok-webA szálerősítés nagy segítség a csavarozásnál, mivel így a táblák szélén nem kell lerepedéstől tartani. A speciális AquaFire® Vite csavarok ellenállnak a korróziónak, és biztosan rögzítik a táblákat.

Az AquaFire® tulajdonságaihoz viszonyítva igen könnyű, a táblák mozgatása segítség nélkül megoldható. Az építőpanelek 2 méter × 1,2 méteres táblákban kerülnek forgalomba, vastagságuk 12,5 milliméter, tömege pedig mindössze 12 kilogramm négyzetméterenként.

Az AquaFire® tulajdonságainak köszönhetően gyorsan, biztonságosan alkalmazható, mely már kisebb projektek esetében is komoly erőforrás-megtakarítást eredményez.

tablazat-web

minoseg-tanusitas-webGARANTÁLT MINŐSÉG

Az AquaFire® szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat terméke. A gyár laborjában az alapanyagokkal szemben megkövetelet minőséget is ellenőrzik. A táblákon feltüntetésre kerül, hogy mely sorozatból származik. Minden gyártási sorozatból mintát vesznek, és ellenőrzik, hogy azok megfelelnek-e az elvárt teljesítménynek, ezzel biztosítva hosszú távon a megbízható minőséget.

logo-web

 

FORGALMAZÓ

A Zsiráf Építőanyagok Kft. 2010-ben alakult, tényleges tevékenységét 2011-ben kezdte. Cégünk a magyar szárazépítészeti piac egyik meghatározó szereplője. Társaságunk tulajdonosa és vezetői sokéves tapasztalattal és széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkeznek a hazai gipszkarton-kereskedelemben és a kivitelezői ágazatban.

Forgalmazó honlapja: http://zsirafep.hu

Műszaki információ, katalógus igénylése: Füleki Béla, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Termék holnapja: http://aquafire.hu

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240