2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

A DVM group bejelentette, hogy projektmenedzsment részlege vezetésével Schüller Márkust bízza meg. Az új vezető 2016 őszétől irányítja az építőipari szolgáltatások teljes skáláját nyújtó hazai cégcsoport projektmenedzsment csapatát. Márkus 2015-ben csatlakozott a DVM grouphoz, jól ismeri a cég ügyfeleit, munkatársait és működését.

Schüller Márkus a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett építészmérnöki diplomát. Korábban a generálkivitelezés és az üzemeltetés területén is jelentős tapasztalatokra tett szert mind itthon, mind Németországban. Többek közt olyan vállalatoknál dolgozott, mint a Strabag Zrt., a Market Építő Zrt. vagy az Audi új járműgyárát üzemeltető Voith Industrial Services Kft. Átfogó szakmai ismeretei segítik a komplex fejlesztési projektek lebonyolításának megtervezésében, projektmenedzsereinek irányításában.

A projektmenedzserek a kifogástalanul koordinált, költséghatékonyan megvalósított, értékteremtő projektek kulcsemberei. A DVM groupnál házon belüli támogatást kapnak saját tervezőinktől, előkészítő mérnökeinktől és kivitelezőinktől. Ez az egyedülálló, organikus megközelítés innovatív, optimalizált, fenntartható megoldásokat eredményez, és a költségcsökkentést, könnyebb kivitelezhetőséget, valamint hibamentes végeredményt garantál" – nyilatkozta

Massányi Tibor, a DVM group ügyvezető partnere. „Büszkék vagyunk arra, hogy projektmenedzsment csapatunkat nemzetközi tapasztalattal bíró, kiváló szakember irányítja. Márkus szakértelmét és munkáját ügyfeleink is elismerik. A DVM group sikereinek záloga, hogy szolgáltatásainkat a legjobb munkatársakkal, folyamatos fejlődés mellett, mindig a legmagasabb színvonalon nyújtjuk."

 

 

Forrás: DVM group

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240