2024. április 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

3 6499A vizes sportok világbajnokságának közeledtével külön öröm tölti el a CRH Magyarországot, hogy hamarosan szurkolókkal, versenyzőkkel és nyertesekkel telik meg a Duna Aréna, melynek építése során több ezer köbméter betonnal alapoztuk meg az épületben születő nemzetközi sikereket.

A beton – mely a víz után a világon a második leggyakrabban használt anyag – mindennapi életünk része: az utak, amelyeken közlekedünk, az épületek, amelyekben dolgozunk, az óvodák és otthonunk biztonságát és stabilitását is a jó minőségű beton garantálja.

CRH Csoport
A CRH Csoport a világ egyik vezető építőanyag-ipari vállalata, amely 31 országban mintegy 87 ezer embert foglalkoztat. Régiónkban elsősorban prémium minőségű cement és beton megoldásainkról vagyunk ismertek. Széles termékpalettánk mellett Magyarországon 18 betonüzemmel, három betontechnológiai laborral, két saját tulajdonú cementterminállal, valamint kiterjedt vasúti és közúti logisztikai szolgáltatással járulunk hozzá partnereink sikeréhez.

A DUNA ARÉNA ÉPÍTKEZÉS BESZÁLLÍTÓJA

Büszkék vagyunk rá, hogy első osztályú építőanyagainkkal hozzájárulhattunk egy olyan kivételes sportlétesítmény építéséhez, mint a Duna Aréna. Termékeinket mind az épület alapjához, mind pedig a belső szerkezeti elemek kialakításához felhasználták. Cementünket használta a konzorcium több tagja is, illetve Magyarország egyik legnagyobb mélyalapozó cégének alvállalkozójaként a cölöpözési munkákhoz és a résfalak építéséhez szállítottunk frissbetont.

FESZÍTETT TEMPÓ

Három hónapon keresztül, főként nyári hőségben, több mint 7000 m3 C30/37-es nyomószilárdságú, XA1 kitéti osztályú betont szállítottunk a CRH rákospalotai betonüzeméből. A megrendelő igényeihez maximálisan alkalmazkodva előfordult, hogy folyamatosan, több műszakban gyártottuk és szállítottuk a betont, minőségi reklamáció nélkül.

DSC8226DSC8254

GARANTÁLT MINŐSÉG

Mint minden kiemelt projekt esetében, a CRH akkreditált betontechnológiai laboratóriumainak munkatársai itt is végigkísérték az általunk gyártott, szállított és bedolgozott betont. A betontechnológusaink folyamatosan felügyelték a beton minőségét az üzemben és a helyszínen egyaránt: ellenőrizték a beton jelében előírt követelményeknek való megfelelőséget, folyamatosan ellenőrizték a betongyártáshoz felhasznált alapanyagok minőségét, valamint próbakockákat készítettek.

DSC8245DSC8253

Szaktudásunkkal és munkánkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy e különlegesen szép helyszínen épült létesítmény biztos alapjaira a magyar építőipar szakemberei rekord gyorsasággal építhessék fel ezt a világszínvonalú komplexumot. Bízunk benne, hogy a következő hónapokban sokszor lesz még okunk büszkének lenni rá, és a következő évtizedekben sok sikeres sporteseménynek és kivételes teljesítménynek ad majd otthont.

 

www.crhhungary.com

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240