2023. március 25., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

icopal logo 100mmAz Icopal Kft. és a Bramac Kft. együttműködését hozta a BMI Group Magyarországra, amely a Braas Monier Group és az Icopal Group egyesülésével létrejött piacvezető vállalat. A legmagasabb minőségű tetőrendszereket álmodták meg, ezért a BMI Group valamennyi tetőtartozékát úgy tervezték és tesztelték, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt környezetükkel.

Piacvezető szerepüket az innovációk terén is bizonyítja, hogy 2017-ben a Bramac °Cool Tetőrendszerével elnyerte a Construma Nagydíjat, idén pedig az ICOPAL pályázott a kitüntető címért, melyet végül a zsűri döntése alapján a SPEED SYNTAN® páracsatornás SBS modifikált bitumenes zárólemezzel érdemeltek ki.

SyntanTermik-montaz 1A legújabb innovációjú, SPEED SYNTAN® SBS technológia gyorsabb munkát tesz lehetővé külön rögzítő anyag és a bitumen megolvasztása nélkül.

Emellett az ICOPAL alépítményi és lapos tetős szegmensébe tartozó több termékét is Hazai Termék tanúsítvánnyal ismerték el, mint például egyes Oxidált és SBS modifikált bitumenes lemezeit.

 

 

 

 

Keresés