2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hir-teto-kicsiAz ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázaton a legjobb tetőfedők 2011. évi munkáját ismerte el a szakmai zsűri az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázaton. A díjátadásán a magastető szekció kerámiával fedett tetők kategóriájában a Creaton kerámia tetőcseréppel fedett tetők idén ismét a legjelentősebb díjakat vitték el. A kerámiával fedett magastetők Nívódíjat a Creaton Tetőszépségversenyén II. helyezését elnyerő Kovács Sándor tetőfedő mester (Túrkeve) vehette át, a XIX. kerületben kivitelezett családi ház tetőkialakításáért, ahol a kettősfedés a Creaton Klassik hódfarkú rézvörös kerámia tetőcserepével készült. A családi ház tervezője Turi Attila.

A Creaton Tetőszépségversenyének I. helyezettje, Pahocsa Kálmán, a sátai felújított műemlékkastély különleges tetőszerkezetének megújításáért nem csupán kategóriadíjat és egy kategórián kívüli különdíjat nyert el, de a zsűri az ácsszerkezeten végzett szakmai munkáját az Aranyszekerce vándordíjjal is elismerte. A sátai kastélyra a Creaton Ambiente szegmensvágású, rézvörös kerámia tetőcserepe került. A kastély felújításán Szunyogh László építész dolgozott.

A magastető szekció különdíját kapta Tuli Szilárd, aki a Creaton Klassik hódfarkú tetőcserepét használta a Balatonlellén felújított családi ház fedéséhez.

További négy Creaton kerámiatetőcseréppel fedett tető kivitelezője kapott a munkájáért elismerő oklevelet.

Trombitás Zoltán az osztopáni kastély tetőfelújításáért (felhasznált termék: Creaton körszelet vágású hódfarkú kerámiacserép), Virág Zsolt egy Hajdúszoboszlón épített családi ház tetőjéért (felhasznált termék: Creaton egyenes vágású hódfarkú kerámiacserép, építész: Váradi Zoltán), Fürjes István egy egri családi ház tetőkialakításáért (felhasznált termék: Creaton palaszürke engóbozott Domino, építész: Thoma Emőke), valamint Drong György egy piliscsabai családi ház tetőfedéséért (felhasznált termék: Creaton Klassik hódfarkú cserép kettősfedéssel, építész: Horváth Ákos).

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Médiatámogatók

proidea logo-web

 buildcomm-logo-web

 

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web