2024. április 23., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

Óbudai Egyetem Állásbörze

Től Kedd 18 Február 2014
Címzett Szerda 19 Február 2014

Obuda-allasborze-kicsiAz Óbudai Egyetemen idén 16. alkalommal kerül megrendezésre február 18-19-én a Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének Bánki Donát Helyi Bizottsága szervezésében az egyetemi állásbörze.

A Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete 25 éve működik az egyetemen, illetve jogelőd intézményeiben. Fő célja, hogy a hallgatók képzésük során és azt követően is otthonosabban mozogjanak a gyorsan fejlődő és egyre nagyobb elvárást támasztó mérnöki szakmákban.

Az Óbudai Egyetem Állásbörzéjén az egyetemek, főiskolák diákjait – az alsóbb éveseket és a végzősöket egyaránt – hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. Ugyanakkor a vállalatok is információt szerezhetnek a soron következő generáció felkészültségéről, munkahellyel szembeni elvárásairól, a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.

A rendezvényen nemcsak az Óbudai Egyetem több ezer hallgatója vehet részt, hanem az ország bármely más műszaki jellegű felsőoktatási intézményéből is várják a rendezők a végzős, illetve alsóbb éves hallgatókat. A korábbi tapasztalatok rámutattak arra, hogy az állásbörzék mind a cégek, mind a hallgatók körében igen népszerűek.

A szervezők idén harmadszor rendezik meg az Állásbörzét két helyszínen, két egymást követő napon:

  • február 18-án a Tavaszmező utcai G épületben (1084 Budapest, Tavaszmező u. 17.): a gépész-, villamosmérnöki (gyengeáramú), mechatronikai, biztonságtechnikai és menedzser gyakorlatokat, állásokat keresőknek ajánlják.
  • február 19-én Óbudán a Bécsi úti Neumann János épületben (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.): azinformatikai, könnyűipariés villamosmérnöki 8erősáramú) gyakorlatokat, állásokat keresőknek ajánlják.

A rendezvényen számos kiállító jelenik meg az egyetem képzési profiljához igazodó állásajánlatokkal.

További információ az allasborze.uni-obuda.hu weboldalon érhető el.

A

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web