2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

Ősszel újra Green Walk!

Től Hétfő 21 Szeptember 2015
Címzett Szombat 26 Szeptember 2015

green walk 2015 plakat-webHa szeptember, akkor Green Walk! Az ősz első hónapja számunka egyet jelent a fenntartható építés legnagyobb ünnepével, hiszen a Green Walk 2015, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC) egyhetes programsorozata idén szeptember 21-26. között ismét várja a látogatókat.

A nyílt nap sorozat a nemzetközi Zöld Építés Hetének része, amelynek mottója idén a pozitív változások elősegítése - és mi sem lehet erre alkalmasabb, mint az, hogy az érdeklődők idén is testközelből ismerhetik meg a hazai fenntartható építés legszínvonalasabb, példaértékű képviselőt.

Az elmúlt években már menetrendszerűen jelentkező rendezvény arra is kiváló lehetőség, hogy nyomon kövessük a terület fejlődését, hiszen az olyan visszatérő „klasszikusokhoz", mint a Green House, az Eiffel Palace, a Dorottya Udvar és a Geometria Irodaház, vagy a közelmúltban átadott Groupama Aréna, Vision Towers és a 100 lakásos passzívház most ősszel több újonc is csatlakozik, mint például a Nordic Light Offices, az Andrássy 8. vagy a Corvin sétány IV. üteme! A vezetett bejárásokon a már megszokott módon a legilletékesebb szakemberek kalauzolják a látogatókat, így az érdeklődők garantáltan választ kapnak minden felmerülő kérdésükre. A családi házak sem maradnak ki a választékból, a gödi környezettudatos családi ház és a penci autonóm szalmaház is újra megtalálhatók a kínálatban.

A

A részvétel ingyenes, de az épületlátogatások regisztrációhoz kötöttek és a férőhelyek száma korlátozott.

A

A Magyar Építész Kamara 1 kreditpontot ad minden látogatásért.

a

További részletek, az épületek részletes listája és regisztráció hamarosan!

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web