2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

A környezettudatos építés jövője az „okosítás” - GreenWalk (Zöld séta) – Közel 20 zöldépület bejárása szakmai vezetéssel

Től Hétfő 24 Szeptember 2018
Címzett Szombat 29 Szeptember 2018

greenwalk 1 mod 3 tamogatoSzeptember 24-30. között a Nemzetközi Zöld Építés Hetén a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) épületbejárásokkal, innovációk bemutatásával, valamint a lakosság felé „okos" ötletekkel várja az épületeink környezeti teljesítményére érzékeny érdeklődőket.

A GreenWalkon a környezettudatos építés magyar megvalósult példáit ünnepeljük. Idén 6 napon át (szeptember 24.-29.)17 épületbe hívjuk a szakmai és privát érdeklődőket, hogy a legújabb, leginnovatívabb zöldépületeket bejárhassák. A GreenWalk azért unikum, mert az épületek többsége máskor a nagyközönség számára nem látogatható. Az épületbejárásokat a tervező építészek, a fejlesztők vagy az üzemeltetők vezetik, így a résztvevők első kézből juthatnak információkhoz.

A

A látogatható épületek részletei és regisztráció

A

A Nemzetközi Zöld Építés Hete hazai programjainak megvalósítását az Alukönigstahl Kft. anyagi támogatása tette lehetővé annak a mottónak a jegyében, melyet Ádám István, a vállalat ügyvezetője (korábban a HuGBC elnökségi tagja) fogalmazott meg: „A fenntarthatóság nem trend, hanem magatartás."

A

A

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web