2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

A környezettudatos építés jövője az „okosítás” - Öko Home konferencia és kiállítás - A környezet-és egészségtudatos építkezés ünnepe

Csütörtök 04 Október 2018, 09:00 - 17:00

oko HomeMár nem elég LED világítást használni az irodákban vagy otthon kevesebb vizet használni, hogy az épületeinkkel kevesebbet ártsunk a bolygónknak, ugyanakkor kényelmesen éljünk. Intelligens megoldások és egyéni szinten sok bölcs döntés kell ahhoz, hogy a hely, ahol élünk és dolgozunk, a környezetre is tudatos legyen. Ehhez mutatnak követendő példákat a Nemzetközi Zöld Építés Hete programjai, melyek szeptember 24-30. között a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) szervezésében kerülnek megrendezésre.

Az ökoépítészet nemcsak egy felkapott trendhullám. Európa-szerte egyre nagyobb jelentőséget kap az energiatakarékosság és természetes építőanyagokkal történő környezetbarát építészet. Az előadók bemutatják, hogy lehet olyan jövőbe mutató épületeket tervezni, melyek nemcsak energiatakarékosak, de takarékosan bánnak a rendelkezésre álló véges erőforrásokkal is. A rendezvény szakmai védnöke a HuGBC.

a

A program részletei és regisztráció

A

A Nemzetközi Zöld Építés Hete hazai programjainak megvalósítását az Alukönigstahl Kft. anyagi támogatása tette lehetővé annak a mottónak a jegyében, melyet Ádám István, a vállalat ügyvezetője (korábban a HuGBC elnökségi tagja) fogalmazott meg: „A fenntarthatóság nem trend, hanem magatartás."

A

A

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web