2024. április 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

SAMOTER 2014: Építőipari gépek és földmunkagépek nemzetközi szakkiállítása

Től Csütörtök 08 Május 2014
Címzett Vasárnap 11 Május 2014

SamoterA Samoter építőipari gépek, daruk, emelők, beton-és cementipari gépek és berendezések, földmunkagépek, útépítőgépek, fúrógépek, alagútfúró berendezések, kőbánya gépek és berendezések, teherautók, szállító berendezések, alkatrészek, építőipari szolgáltatások háromévente megrendezésre kerülő szakkiállítása.

Idén első alkalommal kapcsolódik hozzá az Asphaltica kiállítás, mely az aszfaltozási technológiák és berendezések, valamint az útbiztonság témaköreivel foglalkozik.

A Samoter az ipar főszereplőinek hiteles találkozója, időszerű piaci információk bázisa, ahol az új termékekkel és szolgáltatásokkal való megismerkedésen túl stratégiák, új trendek is tanulhatók. A gépek egy jelentős része működés közben is megfigyelhető. Az élő bemutatókat mindig jelentős szakmai érdeklődés kíséri.

A 2014-es Samoter során megfigyelhető a környezetvédelemre irányuló figyelem előtérbe kerülése, a fenntartható építés témakörére fókuszálva, mely az egész rendezvényt jellemzi majd. A kiállítást kísérő kongresszusok, oktatási területek az építkezések gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságával fognak foglalkozni.

A 2014-es Samoter Nemzetközi Innovációs Versenyre gépek, berendezések, üzemek és prototípusok nevezhetnek, melyeket új dizájn és/vagy gyakorlati használatukban megnyilvánuló innováció jellemez, alapvető előrelépést jelentve a már létező gépekhez képest.

A Nemzetközi Samoter Díj a technológiai innovációk és tudományos kutatások eredményeit hivatott elismerni.

A

További információ: www.samoter.com

A

Forrás: Expo Consulting Kft.

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web