2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

ÉBSZ Építőgép Kiállítás 2014 - Délegyháza

Től Csütörtök 18 Szeptember 2014
Címzett Szombat 20 Szeptember 2014

EBSZ-logo-kicsi

Időpont: 2014. szeptember 18-20. Helyszín: Délegyháza, Majosi út

A

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb építőgép kiállítása Délegyházán, melynek főszervezője az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ)! Színes szakmai és családi programokkal várják az építőgépesítés szakma iránt érdeklődő látogatókat. Impozáns nevek, több száz gépmonstrum, életszerű körülmények között tesztelhető munkagépek, látványos építőgépshow-ok, Oldtimer Szépségverseny és „Ország legjobb Gépkezelője" verseny fogadja mindazokat, akik 2014.09.18-20 között kilátogatnak a délegyházi bányaterületére!

 A

  • Teljes kiállítási terület: 12 hektár
  • Kiállítók száma: 42 vállalat
  • Belső kiállítási terület: 693 m2
  • Külső statikus kiállítási terület: 2420 m2
  • Tesztelhető munkagépek: 39 gép, kb. 26.000 m2

A

Tesztvezetés

Lehetőség nyílik 40 különböző munkagép tesztelésére, ellenőrzött körülmények között. Az érdeklődők a munkagépek tesztvezetés szabályait, lehetőségeit a gépkategóriák mellett dolgozó kategóriafelelősöknél részletesen megismerhetik.

Ország legjobb gépkezelője verseny

Keressük az ország legjobb gépkezelőit! Jelentkezzen a következő gépkategóriákban: kompaktrakodó (BobCat és Volvo), kotró-rakodó (JCB), minikotró (Wacker Neuson, CAT), - várjuk a jelentkezésüket mindazoknak, akik szívesen megmérettetnék magukat ország-világ előtt! Az előregisztráció már elérhető a www.ebszkiallitas.hu weboldalon, de regisztráció a helyszínen is lehetséges. A jelentkezéseket csak korlátozott számban, érkezési sorrendben tudják fogadni!

Gép-Show bemutatók

Az idei évben, külön erre a célra kialakított, kordonnal elkerített arénában tekinthetik meg a látogatók a látványos munkaGép-Show bemutatókat. Bemutatkozik az Ascendum Építőgépek Kft. a Volvo L150H rakodójával, a Huntraco Zrt. kotró-rakodó showval várja a nézőket, a Terra Hungária Kft. JCB Dancing Diggers showot hozza el Angliából Délegyházára, valamint sort kerítenek a Verbis Kft. derékcsuklós kotró-rakodóval történő mutatványaira és a Wacker Neuson Kft. munkagépeinek előadására.

Szakmai előadások, színes családi programok

A kiállítás során, lehetőségük nyílik az építőgépesítési szakmát érintő előadások meghallgatására, értesülhetnek a szakma újdonságiról, technikai, műszaki fejlesztéseiről.
2014. szeptember 20-án pedig színes családi és gyermek programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt! Ákom-bákom játszóház, kézműves feladatok, rajzverseny és még sok meglepetés...

A

Várnak mindenkit a kiállítás helyszínén, Délegyházán, 2014. szeptember 18-19-20., 10:00-18:00 között!

A

Regisztráljon ingyenesen már most az www.ebszkiallitas.hu oldalon, legyen Ön, aki megnyeri a fődíjat egy kétszemélyes wellness hétvégét a ****Villa Medici Hotelben!

A

További információk elérhetők: a www.ebszkiallitas.hu, a rendezvény hivatalos honlapján!

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web