2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

SaMoTer 2017

Től Szerda 22 Február 2017
Címzett Szombat 25 Február 2017

Samoter-logoA SaMoTer, Építőipari és Földmunkagépek Nemzetközi Kiállítása, tekintélyes mérföldkőhöz érkezik: hamarosan 30. alkalommal kerül megrendezésre ez az építőipari berendezések gyártásában, forgalmazásában és felhasználásában érdekelt valamennyi szakember számára fontos esemény és kihagyhatatlan találkozó 2017. február 22-25. között (szerdától szombatig) a Veronai Vásárközpontban, Olaszországban.

2014 óta a SaMoTer az Asphaltica kiállítással együtt várja látogatóit (az Asphaltica az útépítő és bitumen szektor gépeinek és rendszereinek a kiállítása, melyet a Siteb, az Olaszországi Aszfalt és Út Egyesület támogat).

SAMOTER planEmellett a Veronai Vásár és a Milánói Vásár között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mely hasonló tematikájú rendezvényeik időpontjait hivatott ütemezni és összehangolni, 2017-ben a SaMoTer-rel egy időben tart nyitva a Transpotec Logitec nemzetközi fuvarozási és logisztikai szakkiállítás is.

Olaszországban az építőipari gépipar és piac végre fellendülőben van és a SaMoTer + Asphaltica ideális lehetőség lesz a legnagyobb nemzetközi márkák által bemutatásra kerülő legújabb innovációk felfedezésére.

A CASE CE, a Hyundai, a Kobelco és a Komatsu az elsők között jelentkeztek be a 30. SaMoTer-re. A Komatsu már megerősítette részvételi szándékát a 2014-es rendezvényt követően, a CASE és a Hyundai újbóli résztvevő, míg a Kobelco japán társaság most debütál az olaszországi kiállításon.

Az Ammann, aMarini és a Wirtgen Group megerősítette kiállítási szándékát az Asphaltica szakkiállításon.

A szakemberek regisztrálhatnak ingyenes belépőjegyért. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókkal, illetve minden további felvilágosítással a Veronai Vásár magyarországi képviselete szolgál: Expo Consulting Kft., Bótáné Csuka Ilona, tel.: (+36-30) 454-2928, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.expobs.com

A

A vásár honlapja: www.samoter.it

A

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web