2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

XVIII. Nemzetközi Építéstudományi Konferencia (ÉPKO) - Csíksomlyó

Től Csütörtök 12 Június 2014 -  08:00
Címzett Vasárnap 15 Június 2014 - 17:00

A kolozsvári székhelyű Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság június 12-15. között Csíksomlyón, a Jakab Antal Tanulmányi Házban szervezi meg a XVIII. Nemzetközi Építéstudományi Konferenciát (ÉPKO).

Az ÉPKO az építéstudománnyal foglalkozó, illetve az építőiparban tevékenykedő szakemberek kezdeményezésére alakult Építéstudományi Szakosztály tudományos fóruma. A szervezők célja, hogy minden évben színvonalas konferenciát szervezzenek a szakembereknek, olyan fórumot, ahol gazdát cserélnek a legújabb tudományos információk, ahol a vállalkozásban dolgozó építő- és építészmérnökök arról számolnak be, miként alkalmazzák a XXI. század új, tudományos módszereit, melyek azok előnyei és hátrányai.

A rendezvényen évről évre jelen vannak a magyarországi társszervezetek, ÉTE (Építéstudományi Egyesület), KTE (Közlekedéstudományi Egyesület), a MTESZ (Magyar Természettudományi Egyesületek Szövetsége) képviselői, a felsőoktatatási intézmények oktatói, egyetemi hallgatói: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki és Építészmérnöki Kar, Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar, Széchenyi István Egyetem, Kolozsvári Műszaki Egyetem, Nagyváradi Egyetem, Temesvári Műszaki Egyetem stb.

Előadók és résztvevők jelentkezését április 30-ig várják.

A konferenciáról bővebb információk, jelentkezési lapok, előadások, valamint cégbemutató bejelentő lapok a konferencia honlapján találhatóak.

A

Hely : Csíksomlyó

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web