2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

kepzes-Leier-webÖt helyszínen, két témakörben, független előadókkal segíti a mesteremberek felkészültségét a cég

A folyamatos edukációt és az ismeretek bővítését szem előtt tartva, a Leier 2014-től új kreditpontos képzést indít, amely immáron két napon keresztül, változatos témakörökkel és neves előadókkal mutatja be a rugalmas építészeti megoldásokat és a cég minőségi termékeit.

A képzés első napján a szakemberek a szilikát alapú építési megoldásokról, majd az energia-hatékony és biztonságos fűtési rendszerekről hallhatnak. A képzést a Magyar Építészkamara is akkreditálta, így összesen 3,5 pontot szerezhet az, aki mindkét napon részt vesz az eseményen.

A mesteremberek, az építőanyagokkal nap, mint nap dolgozó, róluk rendszeresen tájékoztatást adó szakemberek szakmai felkészültségének emelését tűzte ki egyik meghatározó céljául a 2014-es esztendőben Leier Hungária, mint Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója. A jövő januárban induló képzés most öt helyszínen – Győr, Budapest, Pécs, Debrecen, Szeged - két napon keresztül zajlik majd, hogy minél szélesebb körben tájékoztathassa az országban élő mester- és szakembereket.

2014-ben a komplexitásra helyeztük a hangsúlyt, hiszen úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi építőipari helyzetben csak a komplex és átfogó gondolkodás az, amellyel sikert lehet elérni. Ezért gondoltuk úgy, hogy most két napot szánunk a szakemberek képzésére, átfogóbb tudást és ismereteket átadva az illusztris, független szakmai előadók segítségével." – mondta el a Leier Szakmai Napokkal kapcsolatban Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője, majd hozzátette: „Az első napon az úgynevezett szilikát alapú építőanyagokat, azaz a téglát, a betont, és a természetes köveket emeljük ki. Az első nap célja, hogy komplett építési rendszerek épületenergetikai, épületfizikai, tervezési és kivitelezési szempontjai mentén mutassa be az alkalmazásukban rejlő lehetőségeket. Második napon az energia-hatékony és biztonságos fűtésekről lesz szó, amelyen keresztül a jelenlegi kémény-helyzetet próbáljuk bemutatni."

A Leier kiemelten fontosnak tartja azt, hogy folyamatosan élő kapcsolatot alakítson ki a termékeikkel dolgozó mesteremberekkel, és ösztönözze őket. A képzést a Magyar Építészkamara is akkreditálta, így az első napon résztvevők 2, a második napon résztvevők 1,5, míg a mindkét napon megjelenő szakemberek akár 3,5 kreditpontot kaphatnak.

 

PROGRAM

 

Jelentkezés Faxon

 

Helyszínek és időpontok:

"Időtálló, energiahatékony építés, szilikát alapú építési rendszerekkel" című képzés (regisztrálni is itt lehet a képzésre):

 

„A kémény érték!" - Energiahatékony, biztonságos fűtés című képzés (regisztrálni is itt lehet):

 

A rendezvényeken való részvétel ingyenes.

 

További információ a www.leier.hu oldalon található.

 

Forrás: Stern Communications

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web