2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Épületszerkezet és vállalkozásfejlesztés egy napon az „Építem a házad" klub első rendezvényén 2012. május 22-én a Lurdy Házban.

MÉK: 1 pont (2012/65) MMK: 1 pont (01/2012/0058)

Az épület szerkezetek számos alapvető elemét érintő új hőtechnikai szabályozás tervezett – de a bevezetést tekintve, jelenleg úgy tűnik, ismét tolódó – szigorításával kapcsolatosan a gyártói szakmán belül a legélesebb vita az falazatokkal kapcsolatosan alakult ki.

Egy ház teljes építési „filozófiáját" meghatározza az, hogy miből épülnek a falak, így hát ez a kérdés gyakorlatilag mindenkit érint valamilyen formában, hiszen ezt a filozófiát kell tovább vinnie a saját szakmájában.

Az utóbbi években a falszerkezetek vonatkozásában jelentősen bővült a választék.

Az „Építem a házad" Klub első rendezvénye összegyűjtötte azokat „a falazási filozófiákat" amelyek közül választhatunk. Színesebb a paletta, mint gondolnánk. Van-e mindegyiknek létjogosultsága? Érdemes ezekkel foglalkozni?

Ezekre a kérdésekre keresik a választ az „Építem a házad" klub első rendezvényének délelőtti előadásai. Dr. Csoknyai Tamás PhD, tanszékvezető (BME Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék) bevezetője után a 8 különböző anyag vagy építési technológia kapcsán elhangzó előadások, illetve az utána következő Csanády Pál, építész vezette kerekasztal beszélgetés segít a kérdést megválaszolni.

A megrendelők is képzettebbek és tudatosabbak lettek. Ezért mindenkit várunk, aki úgy érzi, nem akkor szeretne ezekkel a technológiákkal és kérdésekkel találkozni, amikor a reménybeli megrendelő innen-onnan összegyűjtött félinformációkkal megjelenik nála.

Ma már nem elegendő jó szakembernek lenni. Szükség van arra, hogy építészként, kivitelezőként egyúttal vállalkozóként is gondolkozzunk azért, hogy megtaláljuk azokat a megrendelőket, aki megbízható szakembereket keresnek.

A szakmai rendezvények palettája igen bőséges. Ebben nyújt új színfoltot az „Építem a házad" klub első rendhagyó rendezvénye, ahol szakmai előadásokat két jeles szakember, Tonk Emil és Tomán József vállalkozásfejlesztési előadásai követik.

Mit kínál még az „Építem a házad" klub első rendezvénye?

A szakmai információk és vállalkozásfejlesztési előadásokon túl a részvételi díjért mindenki 10 000 Ft értékű ajándékot kap, illetve a rendezvény napján az ott kínált szolgáltatások igénybe vételére kedvezmények várják a résztvevőket.

És aki elégedetlen volt, mert nem azt kapta, amit a rendezvény ígért, annak a szervezők a részvételi díját 100 %-ban visszafizetik.

A kedvezményes részvételi csomagokról illetve a részvételi díjért járó ajándékokról informálódjon a www.epitemahazad.hu oldalon.

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web