2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

WorldWideWork byMEWA 2014-kicsiA MEWA Textil-Management a munkavédelmi katalógusából megvásárolható termékeinek új arculatot ad: a jövőben, a termékkínálatukban szereplő kiváló minőségű munkavédelmi cikkeket „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel látják el.

A név egyben a vállalat koncepcióját is tükrözi: a MEWA a lábbelik, kesztyűk és egyéb munkavédelmi termékek széles körű nemzetközi márkaválasztékával vásárlóit még hatékonyabban szeretné kiszolgálni, ezzel együtt az ipari üzemekben és műhelyekben felmerülő valamennyi igénynek maradéktalanul eleget kíván tenni.

A MEWA a World Wide Work koncepció keretében olyan termékpalettát kínál, amely változa-tosság és minőség szempontjából nem hagy maga után kívánnivalót. Az új katalógusunkban vásárlóink megtalálják az amúgy világszerte ismert márkatermékek áttekinthető és tömör leírását, megkönnyítve ezzel a választást" – nyilatkozta Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzletágának ügyvezetője. A munka világának folyamatos változásához igazodva a MEWA még tovább bővítette termékkínálatát.

Minőségi termékek egy helyen

A MEWA „World Wide Work" márkajelzéssel fémjelzett termékkínálata több, mint 250 ismert nemzetközi márka kiváló minőségű munkavédelmi eszközeit sorakoztatja fel. Margharet Feldgiebel a koncepció előnyeit így foglalja össze: „15 európai országban már több mint 60.000 ügyfelünk élvezi termékeink legújabb trendeket követő, minőségi kínálatát és szakszerű tanácsadási szolgáltatásunkat, valamint a gyors és pontos kiszállítást lehetővé tevő logisztikai rendszerünk előnyeit. Amennyiben egy bizonyos árucikk még sem elérhető, úgy egy a terméket tökéletesen helyettesítő alternatívát biztosítunk vásárlóinknak."

A „World Wide Work" márkajelzéssel a MEWA hangsúlyosabbá kívánja tenni a kereskedelmi üzletág, valamint a textilmenedzsment szolgáltatási szegmensek közötti különbséget. „A MEWA neve összeforrt a vállalat hagyományos, törlőkendőket és munkaruházatokat biztosító, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó tevékenységével" − indokolja a két üzletág elkülönülésének okát Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. cégvezetője. „A World Wide Work by MEWA a vásárlóink számára egyet jelent a munkavédelmi termékek tisztán definiálható, egységes márkájával. Ugyanakkor ügyfeleink továbbra is a tőlünk megszokott professzionális és megbízható logisztikai szolgáltatásban részesülnek, amelyről egyébként a vállalat közismert."

2014. szeptember 1-jén az új munkavédelmi termékkatalógus már az új koncepcióval, a „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel jelenik meg.

 

Forrás: Live PR

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web