2024. június 24., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

002 Dynamic Silver 1-webA Samsung bemutatta a legújabb technológiai vívmányokkal felszerelt légcsatornázható klímaberendezését, amellyel nem csupán a klímamegoldásainak választékát szélesíti, hanem egy teljesen új trendet képvisel a légkondicionáló készülékek piacán.

A légcsatornázható klímák nem csak esztétikai szempontból, de hihetetlenül csendes működésük miatt is a modern technológia megtestesítői, melyek könnyedén beleolvadnak a minimalista dizájnnal kialakított otthonok stílusába is. Az álmennyezetben elrejthető Samsung légcsatornázható klímaberendezés kiemelkedő teljesítményt nyújt, a korábbi verziójánál sokkal erősebb, és 3 Sirokkó ventilátorral is fel van szerelve.

Az erőteljesebb és nagyobb ventilátoroknak köszönhetően így a hagyományos légcsatornázható klímákhoz képest a berendezésből kiáramló levegő térfogata több, mely az új vezérlésnek és távriányítónak köszönhetően 10%-kal is megnövelhető. Annak ellenére, hogy az új légcsatornázható klímának elődeihez képest nagyobb a teljesítménye, az áramvonalas lamellák és a DC motor révén a zajszintje mégis sokkal alacsonyabb. Ráadásul a Samsung a lapos mikrocsatornás porlasztó/kondenzátor (FME/FMC) technológia használatával 30%-os hatékonyságnövekedést ért el a hagyományos bordás-csöves egységekkel szemben.

A hagyományos klímaberendezésekhez képest az új kompakt kialakítás lényegesen kisebb lett, és mindössze 32 kg-ot nyom. Mivel fele akkora súlyú, mint a szokványos modellek, a kezelése egyszerűbb, acél vázának köszönhetően mégis masszív, robusztus hatást kelt. A könnyű egység 3 bekötési irányt; felső, alsó és oldalsó csatlakozást tesz lehetővé, illetve levehető EZ szűrővel is rendelkezik, mely kényelmesen be- és kiszerelhető, tisztítható és karbantartható. Ezen kívül érdemes megemlíteni még környezetbarát működését is, ugyanis az előző modellekhez képest 20-25%-kal kevesebb hűtőközeget használ.

003 Dynamic Silver 1-webA SMART technológia révén a rendszer érzékeli az áramló levegő térfogatát és nyomását, így automatikusan szabályozza a teljesítményt, amit a felhasználó még tovább finom hangolhat az adott légtérben végzett tevékenységeihez igazítva. A hőmérséklet évszakok szerinti, vagy akár naponkénti beállításának lehetősége extra szabályozhatóságot és rugalmasságot biztosít. Az egyedülálló Zóna-szabályozó akár 8 zónát is képes vezérelni, kezelése pedig az intuitív, stílusos kialakítású érintőképernyőnek köszönhetően hihetetlenül egyszerű, arról nem is beszélve, hogy a SMART WiFi megoldás segítségével bárhonnan, bármikor elindítható a légkondicionáló rendszer.

A berendezés szinte véget nem érő előnyei közül kiemelkedik még az innovatív VirusDoctor technológia, amely képes megtisztítani a levegőt a láthatatlan kórokozóktól és vírusoktól. A fejlett légtisztító technológia megsemmisíti a kártékony anyagok és vírusok 99%-át, beleértve azon baktériumokat is, melyek ellenállnak a fizikai szűrőknek, s ezeket ártalmatlan vízgőzzé változtatja.

 

Forrás: EUROLEX Consulting

 

Eseménynaptár

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web