2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

 

VarepitoPalyazat logo-webAz elmúlt hetekben megnyíló, a különböző épületszerkezeteket érintő energetikai korszerűsítést célzó Európai Unió által támogatott pályázatok mellett, idén ősszel a Várépítő pályázat fókuszába is az energetikai gondolkodás került. A Weishaupt Kft. felajánlásának köszönhetően év végéig akár 10 darab modern kondenzációs kazán, illetve fűtési rendszer találhat gazdára gyorsított pályázati lebonyolítással.

  • Bármilyen intézmény pályázhat
  • Energetikai felújítást tervezők előnyben
  • Beadási határidő: 2014. november 14.

A harmadik Várépítő Pályázat keretében rekord értékű, 16 millió forintnyi építőanyag támogatásban részesült összesen 30 gyermekintézmény és műemlék. A 2015. év tavaszára tervezett új pályázatra már gyűlnek a felajánlások, de az energetikai felújításban gondolkodók addig sem maradnak pályázati lehetőség nélkül.

A Várépítő Pályázathoz társuló felajánló cégekben közös az a szándék, hogy a számukra sem könnyű piaci helyzetben, minőségi termékeikkel és szolgáltatásaikkal intézményeket támogassanak azok energiatakarékos és gazdaságos működését segítve. Így gondolta ezt a prémium kategóriás fűtési rendszereket forgalmazó Weishaupt Kft. vezetése is, amikor 2014-ben először csatlakozott a mozgalomhoz. A cég számára első pályázási időszakban látva a termékei iránti érdeklődést úgy döntött, hogy nem várja meg a következő pályázat kiírását, hanem a két időszak között is lehetővé teszi termékeinek pályázati úton történő igénylését. Ebben a rendhagyó időszakban azonban nem csupán a megszokott, gyermekintézményi és műemléki kategóriából várják a jelentkezőket, hanem bármilyen funkciójú intézmény pályázhat 10 darab modern, Környezetbarát Termék Védjeggyel rendelkező, egyenként 500 000 Ft + ÁFA értékű kondenzációs kazánra. Ha a kiajánlott kazán értéke több, mint az elnyert összeg, vagyis 500 000 Ft + ÁFA, a különbözetet a pályázó fizeti meg.

A Weishaupt választékában számos, a megrendelők igényeihez alkalmazkodó kazán található, így a pályázaton igényelt berendezés paraméterei, teljesítménye messzemenőkig illeszkedhet a feladathoz. Éppen ezért a sikeres pályázás feltétele, hogy az intézmény a gépészeti megoldást a Weishaupt-tal együttműködve alakítsa ki, így a pályázat benyújtása előtt a Weishaupt szakembereivel történő konzultáció elengedhetetlen. A felajánlott kondenzációs kazánokra 2014. november 14-ig lehet pályázni. A benyújtási határidő után, akár már decemberben hozzá is lehet jutni a neves zsűri által megítélt gépészeti megoldásokhoz.

A Várépítő Pályázat bíráló bizottságának állandó tagjai, akik most is részt vesznek a zsűrizésben:

  • Vadász György Kossuth-, Ybl- és Steindl-díjas építész, a bíráló bizottság elnöke;
  • Nagy-Kálózy Eszter színművész;
  • Ráday Mihály, a Város és Faluvédők Szövetsége (Hungária Nostra) elnöke, Kossuth-díjas alkotó;
  • Tóth Balázs építész, az Építésügyi Minőségellenőrző Nonprofit Kft. Értékesítési csoport vezetője,
  • Winkler Gábor, Pápa város főépítésze, egyetemi tanár, az MTA doktora;
  • Dr. Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára;

 

Jelentkezés és további információ: www.varepitopalyazat.hu

 

Forrás: Build-Communications

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web