2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Leier-Smart kemeny webA Leier Hungária Kft. Smart néven új kéményrendszert mutat be, amelynek tervezésekor a lehető legkisebb helyigény volt az elsőszámú szempont. Az elsősorban szilárd tüzeléshez ajánlott, hőszigetelt Smart kémény, az innovációnak köszönhetően egyedülállóan kis helyigényű: a teljes funkciógazdagság biztosítása mellett is csupán 0,1 négyzetméter helyet foglal. A Smart kémény a leggyakrabban keresett méretskálát teljes mértékben lefedi, azaz 16-, 18-, valamint 20 cm-es kürtőátmérőjű változatban is elérhető. A Leier Hungária Kft. most, bevezető akció keretében kínálja, egyedülálló Smart kéményét.

A megrendelői igényekre, és a piac folyamatos alakulására reagálva, a Leier Hungária Kft. kifejlesztette a kategóriájában legkisebb helyigényű kéményét, a Leier Smart kéményrendszert. Miután az építési telkek és a lakások négyzetméter árai hosszú évek után most újra növekedésnek indultak, kiemelten fontos piaci igény lett a hasznos négyzetméterek minél nagyobb aránya. A felmerülő igényre kiváló megoldás a Smart kéményrendszer, amelynek befoglaló mérete mindössze 0,1 négyzetméter. A kiváló hőszigetelési értékei alkalmassá teszik a Smart kéményt házfalon kívüli alkalmazásra is, amely igen fontos szempont különösen fűtéskorszerűsítések esetén.

A kis méret, járulékos előnyöket is jelent. Az azonos átmérőnél 25%-kal alacsonyabb súlyú köpenyelemek, könnyebb építést tesznek lehetővé. Szemben más kéményrendszerekkel, a Smart kémény 9 fm-es hosszig szállítható egy raklapon, így a gyakran alkalmazott kéményhosszokkal szemben, akár a felére is csökkenhet a szállítási költség. A kis méret, kis súllyal jár, amely nagyban megkönnyíti az építést.

A termék kifejlesztésénél az motiválta a Leier mérnökeit, hogy maximálisan reagálni tudjunk a piaci igényekre és egy kis helyigényű, hőszigetelt és nagyszerű ár/érték arányú kéményt dobjunk piacra. A Smart kéményrendszer rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal, ráadásul kategóriája legkisebb kéménye is egyben." – mondta el az új termékkel kapcsolatban Weimann Márk, a Leier Hungária Kft. kémény üzletágának vezetője, majd hozzátette: „A Smart család mellett, forgalomban maradnak a már népszerű, és jól bevált Multikeram kéményrendszereink is. A Leier Hungária Kft. ezzel a kéményportfólióval már minden helyzetre és igényre kínál megoldást. Optimális felhasználást biztosít tervezőknek, kivitelezőknek és mindenkinek, aki építkezik."

Általánosságban, a Leier által forgalmazott kéményrendszerekről elmondható, hogy a gondos tervezésnek köszönhetően egyszerű a beépítésük, kiváló hőszigetelő képességgel bírnak, valamint kétkürtős kémény formájában, rendszereik kombinálhatóak azonos-, vagy más rendszerükkel.

A Smart kéményrendszerekre – csak úgy, mint a többi kéményére – a Leier Hungária Kft. egyedülálló 33 év rendszer-garanciát és ingyenes kéményméretezést vállal.

További információ a Leier termékeiről és kéményrendszereiről a www.leier.hu oldalon olvasható.

 

Forrás: Stern Communications

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web