2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

LG Multi V III Solo légkondicionáló készülésAz LG Electronics (LG) a Milánóban rendezett 2012-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon mutatta be Multi V III Solo készülékét.

A közepes méretű kereskedelmi légkondicionáló számos szabadalmaztatott LG technológiát tartalmaz, amelyek célja az energiahatékonyság növelése mellett a telepítési és karbantartási folyamat leegyszerűsítése.

A Multi V III Solo kiemelkedő energiatakarékossága az LG saját BLDC inverteres kompresszorának fejlett inverter - szabályozási és optimális hűtési kör - szabályozási technológiáknak köszönhető. Ezek együttesen 11 %-kal növelik az energiahatékonyságot a hagyományos légkondicionálók inverteres kompresszoraihoz képest. A BLDC inverter ventilátormotorja is hozzájárul a Multi V III Solo alacsony fogyasztásához 4,04-es, illetve 4,23-as fajlagos hűtési és fűtési teljesítményével.

A Multi V III Solo a beltériegység kombinációk szempontjából nagy rugalmasságot enged meg. Egyedülálló variációs lehetőségének köszönhetően akár 20 Multi V III Solo beltéri egység is összeköthető 13 különböző típusból származó, 71 beltéri modellel. Ennek eredményeként a Multi V III Solo a különböző funkciójú belsőterek (pl. irodák, üzletek, éttermek és lakóépületek) igényeire szabható tervezési lehetőséget kínál. Összefoglalva tehát, a Multi V III Solo maximálisan 130 százalékos beltéri csatlakoztathatósági kapacitást kínál. A hatékony helykihasználásnak hála a Multi V III Solo optimális komfort teret biztosít az üzleteknek, az irodai környezetet kényelmessé és csendessé varázsolja, az éttermek belső elrendezésénél pedig magas szintű eleganciát nyújt.

Az eddig felsorolt előnyök mellett, a Multi V III Solo beszereléséhez és karbantartásához is kevesebb idő szükséges. A Multi V III Solo egy intelligens, mégis egyszerű próbaüzem végrehajtásával ellenőrzi és kiszűri az esetleges beszerelési és üzemelési hibákat, így maximalizálva a Multi V III Solo megbízhatóságát, minimálisra csökkentve a felszerelésre és karbantartásra fordítandó időt. A különböző adatmentési funkcióknak köszönhetően a Multi V III Solo a hagyományos termékekhez képest akár 60%-kal is képes lerövidíteni a próbaüzemek végrehajtásához szükséges időt.

Az LG a Multi V III Solo-ban továbbfejlesztette számos meglévő technológiáját, és jelentősen javította az épületen belüli szerelhetőséget" – mondta el Kamgyu Lee, az LG AE System klíma üzletágának alelnöke. „Az épületüzemeltetésre vonatkozó új lehetőségek megteremtésével az LG megduplázza arra vonatkozó erőfeszítéseit, hogy a fogyasztók életszínvonalát nagyban növelő termékeket fejlesszen."

A Multi V III Solo már elérhető a hazai piacon.

Forrás: WELL PR

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web