2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hormann-logo-honlapA nagy érdeklődésre való tekintettel, Európa piacvezető garázskapu gyártó és forgalmazó cége ismét megszervezi nagysikerű, nem vásárláshoz kötött nyereményjátékát. Az év végéig bárki próbára teheti szerencséjét, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, vagy Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Sőt, a kupont már online is ki lehet tölteni! A tét: kétmillió forint értékű nyeremény, a legnépszerűbb Hörmann termékek várnak gazdára!

Idén az alábbi termékekért lehet játszani, mindegyikből 5-5 db-ot sorsolnak ki 2016. január 12-én:

  • RenoMatic garázskapu
  • RenoDoor Light bejárati ajtó
  • RotaMatic 2 szárnyas-kapu meghajtás
  • LineaMatic tolókapu meghajtás

Amennyiben valaki 2015 folyamán vásárol garázskaput, és kitöltve visszajuttatja a kupont, akkor is részt vehet a sorsoláson. Amennyiben nyer, a kapu árát jóváírják. A nyereményjáték mellett a Hörmann ugyanakkor számos, igen jelentős kedvezményekkel indítja a tavaszt.

A Hörmann termékeivel, további akciókkal a Construmán, az építőipar legnagyobb hazai vásárán is lehet majd találkozni 2015. április 15-19 között, az A pavilon 207/B standján. Az évente több ezer látogatót vonzó rendezvényen a Hörmann garázskapuk, garázskapu-meghajtások és bejárati ajtók innovatív palettáját vonultatja fel azzal a céllal, hogy vásárlóival a lehető legszélesebb termékpalettát ismertesse meg. Bemutatja a legfontosabb fejlesztéseit, hogy profik és amatőrök még átfogóbb képet kapjanak a keresett termékekről, ezzel is segítve mindenkit a választásában. A legújabb műszaki fejlettségű személybejárós szekcionált garázskapuk is ki lesznek állítva, de megtekinthető lesz a legmagasabb biztonsági és esztétikai követelményeknek is megfelelő, elismert ThermoSafe bejárati ajtó is.

 

Ingyenes Construma belépőjegyét igényelje az alábbi linken: www.hormann.hu

 

A meghajtó technikában is újdonságot tudott bemutatni az anyavállalat, amelyek szintén kipróbálhatók lesznek a vásáron. Sőt, okostelefonra vagy táblagépre telepített alkalmazással is működtethetők és ellenőrizhetők a Hörmann garázskapuk. A bochumi Ruhr Egyetemmel együttműködésben kifejlesztett, különösen biztonságos BiSecur rádiós rendszerrel ellátott, garázs- és udvari kapuk, házbejárati ajtók és fényforrások, a BiSecur Gateway-nek köszönhetően a telefonjainkra költöznek, így például a pozíció-lekérdezés már rálátás nélkül is megtudható, a világ bármely pontjáról működik. Az alkalmazással a kapu és az ajtó különböző funkciói is vezérelhetőek. Ez az eszköz már Magyarországon is, bárki számára elérhető. Ezekkel az innovatív megoldásokkal gyakorlatilag az összes piaci, és egyedi igényt ki tudja elégíteni a Hörmann." – fogalmazott Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „Cégünknél kiemelten fontos területek a zöld gondolkodás, és a környezetvédelem. Ezért a Hörmann éves CO²- kibocsátását körülbelül 16.000 tonnával csökkenti, például a megújuló energia használata révén. Ugyanakkor a jövőben, ahol ez csak lehetséges, a telephelyek közvetlenül a helyi szélerőművekre lesznek rákötve. Ezzel a lépéssel fenntarthatóan csökkentjük CO²lábnyomunkat, és következetesen a megkezdett úton haladunk tovább."

A Hörmann a Construmára egy másik különlegességgel is készül. A ModArt Művészeti és Divatiskolával - az egyetlen divatiskola Magyarországon, ahol francia szemlélet és tananyag szerint tanulnak a diákok – együttműködésben egy pályázatot hirdetett meg azzal a céllal, hogy a fiatal tehetségeket megtalálja, bemutatkozási lehetőséget biztosítson. A pályázat nagy érdeklődésnek örvendett a fiatal művész-tehetségek körében, több száz jelentkezés érkezett.

A pályázóknak Hörmann ZK típusú beltéri ajtókat kellett megfesteniük többek között olyan kategóriákban, mint például: ember és környezet; innováció; Magyarország; non-figuratív ábrázolás. A Hörmann által biztosított minőségi ajtó mindkét oldalára kellett tervet készíteni, a két oldalnak nem kellett egyformának lenni, de feltétel volt, hogy az alkotás vizuálisan és koncepciójában is összefüggő legyen. Egy hallgató maximum három tervet nyújthatott be. Az elő három díjazott a Construmán megrendezett sajtóeseményen veheti át elismerését.

A pályázat jelentős anyagi díjazással is járt:
1. helyezett: 300.000 forint
2. helyezett: 250.000 forint
3. helyezett: 200.000 forint
4. helyezett (közönségdíjas): 150.000 forint

 

Bővebb információ és kuponletöltés: www.hormann.hu

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web