2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

A Duna-Dráva Cement Kft. a munkavédelem területén is támogatja kiemelt cementvásárló partnerét, a Semmelrock Kft-t.

IMG 0382-webBiztonságos munkahely – egészséges élet. Ez a mottója a Duna-Dráva Cement Kft. munkavédelmi filozófiájának, amely szerint nemcsak a dolgozók és a gyárak területére belépő vendégek biztonságára, hanem a partnerek munkavállalóinak baleset megelőzésére is kiemelt figyelmet fordít a DDC. A vállalat már a szerződéskötéstől kezdődően, a munkavédelem területén is támogatja kiemelt cementvásárló partnerét, a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft-t.

A Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. Magyarország piacvezető térkő gyártó vállalataként a közép- és felsőkategóriás térköveinek, beton járólapjainak és betonkerítés elemeinek alapanyagához a DDC cementtermékét választotta 2014 márciusában. Azóta a cementipari vállalat meghatározó partnere a térkő gyártó.

A két nagyvállalat a minőségi alapanyag felhasználásának fontossága mellett, a munkavédelem kiemelt szerepéről is hasonló nézeteket vall: mindkét cégcsoport nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók épségének és egészségének megőrzésére, a biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtésére. Mivel a két felelős nagyvállalat egyaránt elkötelezett a dolgozóik, látogatóik és partnereik biztonságának érdekében, ezért döntöttek úgy, hogy a munkavédelem területén is szorosabbra fűzik a kapcsolatot. A Duna-Dráva Cement Kft. a közös biztonságra törekvés jegyében a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. munkavállalói részére felajánlott fejenként két-két darab láthatósági pólót, amely a Semmelrock gyárainak és telephelyeinek területén való biztonságos közlekedést és munkavégzést segíti elő. A munkavédelmi ruházat átadására a Semmelrock ócsai telephelyén került sor.

A biztonságos munkahely, a balesetek megelőzése mindannyiunk közös érdeke. A Duna-Dráva Cement Kft. nemcsak a saját munkavállalói irányába elkötelezett, hanem gondot fordít arra is, hogy a gyárai területére belépő partnerek és vendégek biztonságban tartózkodhassanak a vállalat területén. Munkavédelmi stratégiánk részeként 30 pontból álló, konkrét intézkedéseket tartalmazó akciótervet állítottunk össze, hogy megerősítsük és tovább javítsuk a munkavédelmi helyzetünket, és ebben kiemelt figyelmet fordítunk a partnereink munkavállalóira is." – mondta Guth Zoltán, a DDC kommunikációs vezetője az eseményen.

Mind a cementgyártás, mind a cementből készülő térkő és külső burkolatok gyártása során a legmodernebb technológiákat alkalmazza mindkét vállalat, mindemellett a nehézipari termelés és előállítás veszélyes üzem, ahol fokozottan figyelni kell a biztonságra, a balesetek megelőzésére. A Semmelrock Kft. évek óta elkötelezett a munkahelyi biztonság megteremtésének érdekében, és örömmel tapasztaljuk, hogy cementbeszállító partnerünk szintén hasonló elveket vall, így a munkavédelem területén is hatékonyan működhetünk együtt." – tette hozzá Potos János, a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Forrás: DDC

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web