2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

dijazottak-es-zsuriA legnagyobb magyar építőipari vásáron, a Construmán hirdette ki egy hónapja indított pályázatának nyerteseit a Hörmann Hungária. A „Legyen az ajtód a díszleted!" elnevezésű alkotói pályázatot a Modart és Visart művészeti iskolák segítségével írta ki a Hörmann, amelyben fiatal művészek jeleníthettek meg különböző tematikákat Hörmann ZK típusú beltéri ajtókon. A három nyertesen túl egy negyedik, Közönség díjat is meghirdetett a Hörmann, erre a Construma ideje alatt lehetett szavazni. Akárcsak a pályázat, a közönségszavazás iránt is nagy volt az érdeklődés, több ezer voks érkezett a fantáziadús alkotásokra.

A Modart és Visart művészeti iskolákkal közösen meghirdetett pályázaton a Hörmann által biztosított minőségi ajtó mindkét oldalára kellett tervet készíteni, a két oldalnak nem kellett egyformának lennie, de feltétel volt, hogy az alkotás vizuálisan és koncepciójában is összefüggő legyen. Egy hallgató maximum három tervet nyújthatott be. Az elő három díjazott a Construma-n megrendezett sajtóeseményen vehette át elismerését.

1-helyezett-Dely-Luca-webA díjátadón Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója kiemelte: minden diák kimagasló színvonalon teljesítette a pályázati kiírást, egyedi módon dolgoztak fel egy-egy tematikát. „Miért pont beltéri ajtó? – mert mi azt valljuk, termékeink azon kívül, hogy piacvezetők a biztonság és a funkcionalitás tekintetében, ugyanakkor széppé, moderné is tehetik otthonainkat. Erre pedig egy ilyen alkotói pályázat megfelelő eszköz, a nagy érdeklődésre való tekintettel, jövőre is szeretnénk folytatni." –fogalmazott Szujó László. A zsűri, amelynek Szujó László mellett tagja volt a két művészeti iskola vezető tanára: Horváth Szilvia és Szigethy Annak, illetve Kovács Csaba építész – 15 döntőbe jutott alkotás közül választotta ki az első három helyezettet.

1. helyezett:Dely Luca – Modart 1. éves hallgató, 300.000 Ft. díjazás.

2-helyezett-web2. helyezett: Kun Bianka – Visart 1. éves hallgató, 250.000 Ft. díjazás.

3. helyezett: Treszner Barbara – Visart 4. éves hallgató, 200.000 Ft. díjazás.

A többi döntős pályázat a Közönség-díjért versengett, 2015. április 19. vasárnap éjfélig párhuzamosan lehetett szavazni a Construmán, a Hörmann Hungária honlapján, Facebook oldalán. A szavazatok összesítése után a közönségdíjas: Bobek Péter, 1270 db. szavazat alapján, 150.000 Ft. díjazás.

A fantáziadúsan megfestett ajtók iránt nagy az érdeklődés, a Hörmann Hungária jótékony céllal szeretné értékesíteni.

A díjátadóról készült galéria itt tekinthető meg.

A döntőbe jutott alkotások galériája itt tekinthető meg.

 

3-helyezett-webA Construmán több száz érdeklődő kereste fel Európa piacvezető garázskapu gyártó és forgalmazó cégének standját. A legnagyobb magyar építőipari vásáron a Hörmann Hungária garázskapuk, garázskapu-meghajtások és bejárati ajtók innovatív palettáját vonultatta fel, a szakemberei által profik és amatőrök még átfogóbb képet kaptak a keresett termékekről.

Közben folytatódik a Hörmann Hungária nagysikerű, nem vásárláshoz kötött nyereményjátéka. Az év végéig bárki próbára teheti szerencséjét, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, vagy Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Sőt, a kupont már online is ki lehet tölteni! A tét: kétmillió forint értékű nyeremény, a legnépszerűbb Hörmann termékek várnak gazdára!

Bővebb információ és kuponletöltés: www.hormann.hu

 

Forrás: Stern Communications

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web