2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Az építőipari szakemberek megbecsülése most kiemelkedő szerepet kap. Egy vállalat, aki végre elismeri az építőipari szakemberek nagyságát. Egy díj, ami igazi erkölcsi elismerést ad a mesterember kezébe!Igen nagy az érdeklődés a Mesterek Mestere díj után, hiszen a pályázati ívet több mint 150-en töltötték le, és a Mapei Kft. www.mapei.hu/mesterekmestere weboldalán több mint 2700 látogató járt.

A burkoló és kőműves szakma, rengeteg jó és igazi mesterembert foglal magába, és a hazai építőipar lendülete nélkülük nem indult volna el. A Mapei Kft. egyedüli módon azon dolgozik, hogy továbbra is folytassa tudásmegosztás programját, amelyben mintegy 3000 főnek tartott szakmai képzést a 2015-ös év első felében kivitelezőknek, szakiskoláknak, tervezőknek, építőanyag kereskedéseknek. Itt központi szerepet kapnak a környezet és egészségbarát technológiák, és termékek megismertetése.

Az újonnan alapított Mesterek Mestere díj igazán egyedülálló Magyarországon. Az első, a vállalat által Tiszteletbeli Mesterek Mesterének választott R-Bau Kft. tulajdonosa, Ratskó István így nyilatkozott a Mesterek Mestere pályázatról:

Az építőipari szakemberek megbecsülése több szempontból is nagyon fontos. A 2008-as gazdasági válság óta a kivitelezési árak jelentősen csökkentek, így a szakmunkások reálbérét, illetve piaci értékét a társadalom alulpozícionálta. Nincs megfelelő szakmunkás és utánpótlásképzés Magyarországon. Egyre nagyobb hiány jelentkezik a szakmunkások terén. A fejlettebb, nagyobb GDP-vel rendelkező országok elszívják a jó szakmunkásokat, kedvező kondíciókat biztosítanak, ebből adódóan, úgy az erkölcsi, mint az anyagi megbecsülés nagyon fontos. A Mapei Kft. által alapított Mesterek Mestere díj jelentős rangot ad az építőipari professzionális szakmunkásoknak, ami hosszú távon az anyagi megbecsülésre is pozitívan kihat. A Mesterek Mestere díj pályázatnak fő szempontjai az erkölcsi megbecsülés és a szakmában való ismertség növelése."

A Mapei Kft. célja ezzel a díjjal a kiemelkedő színvonalú burkoló és kőműves szakma elismerése, ezáltal segítve az építőipar kultúrájának fejlődését Magyarországon.

 

A pályázat hivatalos honlapja itt található: www.mapei.hu/mesterekmestere

 

Forrás: Mapei Kft.

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web