2024. április 23., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

A Hörmann két szakembere is kiemelkedő szakmai elismerésben részesült a rangos "Architects Partner Award" (APA) díjátadóján. Európa piacvezető garázskapu gyártó és forgalmazó cégének sikertörténete Indiában is folytatódik. Annak érdekében, hogy a jövőben még gyorsabb legyen az indiai szállítás-kézbesítés, és az árak is még kedvezőbbek legyenek, a Hörmann bővíti helyi gyártó egységét.

Jörg Egener vezető építész-tanácsadó, és Simone Sklashus a német piac sales managere "Ajtók, Kapuk" kategóriában a legjobb értékesítési szakértelemért ezüst, illetve arany díjat kapott. A nyerteseket 1251 német tervező, és belsőépítész szavazata alapján választották ki. A független voksolás célja évről-évre az építészek és a tervezők közti kapcsolatok, és a szolgáltatások minőségének javítása. „Az Architects Partner Díj biztosítja teljesítményünk objektív és pártatlan megmérettetését, elismerését, így minden évben látjuk, éppen hol tartunk. Ennek ellenére folyamatosan igyekszünk az építészekkel való kapcsolatunkon javítani. Jó példa erre legújabb programunk, amely iránt akkora az érdeklődés, hogy két hónap alatt 2000 megrendelést, letöltést regisztráltunk." – fogalmazott Jörg Egener.

A Hörmann 1988 óta van jelen az indiai piacon, ipari kapuk, rakodástechnikai rendszerek, tűzgátló acélajtók, beltéri - ; biztonsági-; és többcélú acélajtók gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Az évente milliós mennyiségben gyártott és szállított ajtó-mennyiségnek köszönhetően a Hörmann ma már Indiában is egy olyan márka, amely egyet jelent a kiváló minőséggel, a gyors szolgáltatással. Ezért is döntött úgy a Társaság, hogy a még hatékonyabb eredmény érdekében bővíti itteni gyártó egységét. Sőt, nem csak a termelésbe lett fektetve, hanem egy három emeletes irodaház, és egy nagy bemutatóterem is épült az 5.500 m2-es bővüléssel. A Hörmann optimalizált szállítási időt, és még kedvezőbb árat garantál.

 

További információ: www.hormann.hu

 

Forrás: Stern Communications

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web