2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

IMG 4246-webSzentlőrinc és Királyegyháza települések önkormányzatai, valamint a LAFARGE Cement Magyarország Kft. szeptember 18-án, hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az „Együtt Gyermekeinkért" - I. Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt. Ugyanezen a napon, a sporteseményhez kapcsolódóan zajlott a Királyegyházi Cementgyár őszi Nyílt Napja is.

Közel 250 részvevővel startolt el két távon az „Együtt gyermekeinkért" - I. Szentlőrinc-Királyegyháza jótékonysági futóverseny szeptember 18-án, a Királyegyházi Cementgyár parkolójából. „A futóversennyel nem csupán egy tömegsport eseményt szerveztünk: a célunk az volt, hogy aktív részvétellel hívjuk fel a családok figyelmét az egészséges életmódra, és ezzel ne csak jelképesen, hanem anyagilag is támogassuk lehetőségeiket." - mondta a megnyitón Koltai Péter, Szentlőrinc polgármestere.

IMG 4380-webA két távon, több kategóriában szervezett esemény felnőtteknek szóló nevezési díját a rendezők sporteszköz vásárlására fordítják Szentlőrinc és Királyegyháza oktatási intézményeinek javára. „A futóverseny ismét egy jó példa a Királyegyháza, Szentlőrinc és a LAFARGE cementgyár kiváló együttműködésére egy jó ügy érdekében." - méltatta a kezdeményezést Grím Ferenc, Királyegyháza polgármestere, és kiemelte, támogatóként több mint húsz helyi vállalkozó állt a kezdeményezés mellé.

A szervezőket nemcsak a helyi polgárőrségek, hanem a Királyegyházi Cementgyár önkéntes programja keretében együttműködő munkatársak is segítették. „Minden alkalmat keresünk a helyi közösségekkel való közös értékteremtésre, és a futóverseny jó lehetőség volt arra, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Mindemellett pedig a befolyt összegből a környező települések gyermekeinek sporttevékenységét is támogatni tudjuk." – tette hozzá Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Marketing kommunikációs vezetője.

A futóversennyel párhuzamosan, 15:30 órai kezdettel indult a Királyegyházi Cementgyár hagyományos őszi Nyílt Napja. Közel 100 érdeklődő látogatta meg a gyárat, és ismerkedett meg a cementgyártás folyamatával. Sok kérdés érkezett az új fejlesztésekkel és a másodlagos tüzelőanyagok felhasználásával kapcsolatban. A gyermekeknek szóló különböző foglalkozások mellett a legnépszerűbb ezúttal is félóránként induló kisvonat volt, amellyel a gyerekek a teljes üzem területét körbeutazhatták.

AZ „EGYÜTT GYERMEKEINKÉRT" - I. SZENTLŐRINC-KIRÁLYEGYHÁZA JÓTÉKONYSÁGI FUTÓVERSENY HELYEZETTJEI

3 km táv fiú kategória helyezettjei:

  1. hely: Varga Kornél
  2. hely: Gábri Péter
  3. hely: Csóka Péter

3 km táv lány kategória helyezettjei:

  1. hely: Fata Nóra
  2. hely: Horváth Barbara
  3. hely: Spiel Alexa

3 km táv felnőtt férfi kategória helyezettjei:

  1. hely: Nagy Zoltán
  2. hely: Orsós Géza
  3. hely: Szabó László

3 km táv felnőtt női kategória helyezettjei:

  1. hely: Baumgartner Kata
  2. hely: Borzáné Petró Kriszta
  3. hely: Bödő Ildikó

11 km táv felnőtt férfi kategória helyezettjei:

  1. hely: Iván László
  2. hely: Pintér András
  3. hely: Pusch Szilárd

11 km táv felnőtt női kategória helyezettjei:

  1. hely: Szabó-Kopjár Ildikó
  2. hely: Szeicz Anita
  3. hely: Vajda Kinga

 

Gratulálunk!

 

Forrás: Lafarge

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web