2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

A Samsung Electronics bejelentette legújabb légkondicionáló termékeit a 2015-ös Samsung AC Fórumon, Koreában. A termékcsalád tagjai a 360 Kazettás VRF beltéri egység, a DVM Folyadékhűtő berendezés, az újgenerációs DVM S 30 HP VRF kültéri egység, valamint az új oldalsó kifúvású DVM S Eco 14 HP mini-VRF kültéri egység. Ezekkel az innovatív megoldásokkal a Samsung új mércét állít a HVAC (hűtés-fűtés, szellőzés és légkondicionálás) piacon, az energiahatékonyság-növelés, a teljesítmény, a helykihasználás, és a hűtési sebesség tekintetében egyaránt.

Hosszú távú célunk az új kínálattal, hogy 2020-ra az éves értékesítés elérje a 10 milliárd dollárt és vezető szerepet töltsünk be a jövő légkondicionáló piacán. – mondta el BK Yoon, a Samsung Consumer Electronics Business üzletágának elnök-vezérigazgatója. "A Samsung elkötelezett abban, hogy folyamatosan fejlődő technológiai megoldásokat és a lehető legmagasabb szintű felhasználói élményt biztosítsa ügyfeleinek."

A 2015-ös Samsung AC Fórum több mint 750 partner és a média képviselőinek jelenlétében indul útjára Koreából. Az októberben kezdődő rendezvénysorozat 2016 első felében 50 piac 177 nagyvárosába látogat majd el. Több mint 9000 partnert és újságírókat várnak az eseménysorozatra a világ minden részéről, ahol az érdeklődők nem csak a Samsung legújabb termékeit ismerhetik meg, hanem a Samsung egyedülálló légkondicionáló rendszer megoldásait is.

A Samsung az első fórumon jelentette be az együttműködést világszerte elismert szakemberekkel - építészekkel és professzorokkal – amelynek célja az IoT (Internet of Things) berendezések integrálása a jövő otthonaiba. Russell Brown, a Royal Institute of British Architects Council (RIBA) tagja is megosztotta nézeteit a jövő építészeti és belső tér tervezési trendjeiről, és azok szerepéről az emberek életében.

360-Cassette-webA Samsung új 360 Kör-Kazettás VRF beltéri egység dizájnja

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a 360 Kazettás VRF beltéri egység teljesen átalakítja a levegő áramlását. Az egyedi és különleges kialakítású ventilátor és a légterelők vízszintes levegőáramlást hoznak létre, ezzel teremtve meg a tartózkodási tér egyenletes klimatizálását. A körkörös levegőhullámzás a teljes 360 fokos levegő kibocsátásnak köszönhetően folyamatosan és egyenletesen biztosítja a beltéri levegő megfelelő hőmérsékletét. A lapátmentes kifújás vezérlésnek köszönhetően a hűtés a gyors és kényelmes. Ez a technológia, a kivánt léghőmérséklet 34 százalékkal gyorsabb elérérését is lehetővé teszi.

A 360 Kazettás VRF beltéri egység a kimagasló teljesítmény és az elegáns design ötvözete, ami nagyszerűen illeszkedik bármilyen belső térhez. A berendezés egy stílusos panelből és intuitív kijelzőből áll, amellyel az igények szerint szabályozható a légbefúvás. A felhasználó 3 beállítás közül választhat: horizontális, vertikális és elkülönített zóna.

A légkondicionáló beépíthető a mennyezetbe, de szabadon is elhelyezhető a helyiség kialakításának megfelelően. Mindezen felül a görgethető távirányító külön gombjával lehetőség van „komfort hűtés" mód bekapcsolására is, a Samsung Vírus Doctor Kit-et hozzáadva pedig kiszűrhető a por, a légszennyeződések, az allergének, a baktériumok és a vírusok is.

DVM-S-30-HP-webÚjgenerációs, nagyteljesítményű VRF: Samsung DVM S 30HP

A Samsung tovább fokozza a hatékonyságot és a teljesítményt az új Super DVM (Digital Variable Multi) légkondicionáló berendezésével. A DVM S 30 HP (84kW) VRF kültéri egység ötvözi a DVM S technológiát és az innovációt a nagyfokú teljesítmény, a hatékonyság és megbízhatóság elérése érdekében.

Az új Samsung DVM S 30 HP számos újítással éri el a jelentősen megnövekedett teljesítményt. Ilyen például a Super Inverteres Scroll Kompresszor flash befecskendezési technológia és az optimalizált by-pass szelep alkalmazása, amelyek segítségével 29 százalékkal növekedett a hűtő/fűtő teljesítmény.

A tovább bővített hibrid hőcserélő berendezés növeli a hőcsere folyamat felületét, míg az optimalizált hűtőközeg szabályzás nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. A ventilátorok új ovális diffúzora pedig javítja a légáram útját és növeli a légáramlási arányt.

A Samsung DVM S 30 HP, 84kW teljesítményű VRF kültéri egység a legszigorúbb szabályozásoknak is megfelel, az innovatív szivárgás érzékelő rendszerének köszönhetően. Amikor szivárgást érzékel a rendszer, automatikusan pump-down üzemmódba vált, a hűtőközeget bezárva a kültéri egységbe.

A DVM S Eco 14HP: A Samsung új, oldalsó kifúvású VRF egysége

DVM-Eco-14HP-webA DVM S Eco 14HP új, oldalsó kifúvású, 39kW teljesítményű VRF kültéri egység új megoldást kínál a lakóházak és irodák számára. A Samsung DVM Eco 14HP a megnövelt teljesítményével válaszol a piac azon igényére, amely kisebb épületek, lakó- vagy irodaterek számára is elérhetővé kívánja tenni a VRF rendszerek előnyeit.

A DVM S Eco 14HP mini-VRF kültérri egység innovatív dizájnját az erőteljes Inverteres Scroll Kompresszor és a megnövelt felületű hőcserélő lamellák teszik teljessé. Ezzel, a korábbi oldalsó kifúvású VRF egységekhez képest 20%-kal hatékonyabb teljesítményt nyújt és 10%-kal több levegőt képes keringetni.

A DVM S Eco megnövelt teljesítménye (39kW hűtőteljesítmény) biztosítja, hogy egy kisebb lakóház vagy iroda komplett hűtéséhez elég legyen egy darab kültéri egység. Az épület minden egyes helyisége lefedhetővé válik a 160 méteres csőhossznak és az akár 50 méter szerelési magasságnak köszönhetően. Az új DVM S Eco 14HP kevesebb, mint egy méter széles (940 mm), ezzel maximális helykihasználást, a négyirányú csövezési lehetőség pedig kényelmes beszerelést tesz lehetővé.

DVM-Chiller-webA Samsung legmodernebb, energiahatékony DVM Moduláris, Hőszivattyús Folyadékhűtője

Az új DVM Folyadékhűtő erőteljes rendszere egyetlen kompakt egységben egyesíti a léghűtéses folyadékhűtőt a változó hűtőközeg-áramlással (VRF). A Samsung egy olyan léghűtéses, hőszivattyús folyadékhűtőt alkotott, amely az energiahatékonyságot és az egyszerű használatot egyesíti az innovatív, kompakt formatervezéssel.

A rendszer hűtőközeg mennyiségének – egy hagyományos folyadékhűtő berendezéshez képest – jelentős csökkentésével a Samsung DVM folyadékhűtője nemcsak hogy a jelenlegi EU-s hűtőközeg kvótaszintnek felel meg, hanem az elkövetkező további csökkentéseknek is (2018-ban további 35%).

A forradalmi DVM Folyadékhűtőbe ágyazott első osztályú BLDC Inverteres Scroll Kompresszor Flash-gáz befecskendezési technológiájával biztosítja a nagyobb energiahatékonyságot és a több mint 75%-os fűtési teljesítményt még -20°C-os környező hőmérsékletnél is. A folyadékhűtő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy éves közüzemi költségeiket a hagyományos folyadékhűtő berendezésekhez képest jelentősen csökkentsék.

 

További információ: www.samsung.com

 

Forrás: FLOW PR

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web