2024. május 25., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hormann ArchitectsDarling Award-webEurópa vezető ajtó-, kapu- és meghajtásgyártó cégének szakemberei két kategóriában is a pódiumon álltak a „német építőipar Oscar versenyén"az „Architects' Darling Award"-on. A vállalat ugyanakkor két európai piacon is tovább terjeszkedik, jelenlétét erősíti, reagálva az elmúlt évek pozitív fejleményeire.

A versenyen 24 termékkategóriában, több mint 200 építőipari gyártó és márka közül választotta ki 1.800 építész és tervező a kedvenceit. Ahogy már 2013-ban is, a kétévente meghirdetett "Kapuk" kategóriában a Hörmann diadalmaskodott. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ismét mi nyertük meg ezt a kategóriát. Nagyon örülünk neki és természetesen keményen dolgozunk azért, hogy az építészeket, a tervezőket újra és újra meg tudjuk győzni a termékeink magas minőségéről." – fogalmazott az ünnepélyes díjátadón Jörg Egener, építésügyi tanácsadói részlegvezető. A nagyon szerteágazó, „Tűzgátlás" kategóriában pedig a Hörmann bronzérmet szerzett.

Hormann Brit Gyar-webA díjeső mellett a vállalat folyamatosan fejleszt, terjeszkedik. Walesben, Angliától nyugatra kezdte el a Hörmann az IG Doors nevű leányvállalata új székhelyének felépítését. Az IG Doors a brit piacra gyárt acélajtókat, és 2013 óta tagja a Hörmann csoportnak. Az összesen öt építési fázis első lépéseként egy rendkívül modern gyártó-üzem jön létre a több mint tíz hektáros területen, az üzem területe nagyobb, mint 18.000 m². Az építészeti bővítés mellett, a vállalat gyártórészlegét is ultramodern és teljesen automatizált gyártóberendezésekkel szerelik fel, hogy a gyártási folyamatokat a jövőben még hatékonyabbá és fenntarthatóbbá alakíthassák. Az új telephely elkészülése után az IG Doors további munkahelyek létrehozását tervezi. „Az újonnan nyert kapacitások a jövőben arra is lehetőséget nyújtanak nekünk, hogy a brit piaci lehetőségeket jobban kihasználhassuk és üzleti tevékenységünket is tovább bővíthessük. Ezért számunkra, és különösen az IG Doors számára az új építmény a jövőbe való költözést jelenti" – összegezte a brit terjeszkedést Christoph Hörmann.

Hormann Finnorszagi Gyar-webA briten kívül a finn piac is izgalmas terület a Hörmann számára. A vállalat 2003 óta van jelen a skandináv államban. Itteni partnere, a Mesvac Oy az évek során fokozatosan erősítette a Helsinki mellett található gyár teljesítményét. Az együttműködés annyira sikeres, hogy jelenleg 160 alkalmazottnak adnak munkát, és kiemelkedő, éves 27 millió Eurós forgalmat generálnak. Nem véletlen, hogy a Hörmann tovább erősíti finn piaci jelenlétét mégpedig azzal, hogy a közelmúltban finn partnerével sikerült megállpodni, és most már a Hörmann a többségi tulajdonos.

A világszerte tevékenykedő, még mindig családi tulajdonban lévő Hörmann csoport legutóbbi éves forgalma meghaladta az 1 milliárd Eurót. Több mint 80 saját értékesítési képviselete van több mint 30 országban, valamint 35 további államban több száz szerződött kereskedő partnerrel dolgozik együtt.

 

További információ: www.hormann.hu

 

Forrás: Stern Communications

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web