2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

mediterran-logoMunkatársai kezdeményezésére a bólyi székhelyű Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. jelentős mértékű segítséget ajánl mindazoknak, akiknél az épület tetőszerkezetét megrongálták az elmúlt napok viharai.


A hosszantartó kánikula után az elmúlt napok időjárására a frontok jellemzők, szélsőséges hőingadozástól, heves viharoktól és zivataroktól szenved az ország nagy része. A viharos széllökések és a jégverések jelentős károkat okoztak mind az épített, mind a természeti környezetben, a rendkívüli időjárás pusztításainak felmérése és nyomainak eltakarítása több megyében is folyamatosan zajlik.

A tetőcserép-gyártási piacon egyre nagyobb részesedéssel bíró, technológiai piacvezetőnek számító, 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő cég magánszemélyek, intézmények és önkormányzatok részére egyaránt felajánlja tetőcserép vásárlásakor azt az árkedvezményt, amit eddig csak a nagyberuházások kaptak meg.

Gódi Attila ügyvezető elmondta, hogy - a biztosítókhoz beérkezett bejelentések alapján - a lakás- és épületkárok több mint harmadát még mindig a viharok, a villámcsapások és a jégverések okozzák. Az éves kárbejelentéseknek pedig összesen több mint 40 százaléka köszönhető az időjárásnak. „Munkatársaimmal mindig is aktívan, átgondoltan és valóban hatékony segítséget nyújtva dolgoztunk azon, hogy akiknél ilyen váratlan sorscsapás történik, azok a lehető leggyorsabban és legkisebb ráfordítással tehessék rendbe otthonaikat, épületeiket. Ezért ajánljuk fel most ezt a jelentős árkedvezményt, mely minden termékünkre vonatkozik."

A Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen lehet kérni az ingyenes felmérést és tanácsadást, az építőipari nagyvállalat szakmai csapata minden esetben a helyszínen történő konzultálással, kedvezményes árajánlatadással igyekszik hozzájárulni a családok, közösségek és intézményi fenntartók ezen rendkívüli kiadásainak csökkentéséhez.

A Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. két évvel ezelőtt, az észak-borsodi, jégverés által sújtotta Bánréve lakóinak adományozott nagymennyiségű tetőcserepet a Magyar Vöröskereszt támogatásával, - az akkori akció is egy egyedülálló jótékonysági összefogás eredményeként jött létre a dél-baranyai cég aktív szervezésében.

Forrás: Mediterrán

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web