2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hormann 25-webAz építőiparban a magas minőségű kapuk, ajtók, tokok és meghajtások gyártásában, forgalmazásában piacvezető német Hörmann márka 25 éve van jelen a magyar piacon. Ezen ünnepi alkalomból a Hörmann Hungária idén is meghirdeti nagysikerű, nem vásárláshoz kötött nyereményjátékát, amelyben az év végéig bárki próbára teheti szerencséjét!

Aki szeretne részt venni a játékban, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, illetve Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Az is részt vesz a sorsoláson, aki 2016 folyamán vásárol garázskaput, és a kitöltött kupont visszajuttatja. Év végén több mint kétmillió forint összértékű nyereményt sorsolunk ki. A megnyert termékek pénzre nem válthatók, de igény szerint egyéb Hörmann termékre becserélhetők.

Nyereményjátékunk iránt minden évben nagy az érdeklődés, és mivel idén a mérföldkőnek számító 25. születésnapunkat ünnepeljük, szeretnénk minden eddiginél kedvezőbb ajánlatokkal kedveskedni vásárlóinknak. A minőség kompromisszumok nélkül csak nálunk 5 és 10 év jótállást, folyamatos fejlesztést jelent, és olyan árakat, amelyek mellett öröm az építkezés, a felújítás" – összegezte a nyereményjátékot Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

1-kep-webSzuper nyeremények

Idén az alábbi termékek várnak a szerencsés nyertesekre:

  • 5 db Pearl Berry billenőkapu
  • 5 db RenoMatic Light szekcionált garázskapu 5-féle színben, a kapulapra 10 év jótállással!
  • 5 db TPS 010 ThermoPro bejárati ajtó
  • 5 db ProPort D szárnyaskapu meghajtás
  • 5 db ProPort S tolókapu meghajtás 

 

Berry billenőkapuk

2-kep-webMinőség, biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások – a Berry billenőkapuk ezeket az értékeket képviselik, az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően ma már Európa legnépszerűbb billenőkapui.

 

3-kep-webRenoMatic Light

Az öt különböző színben elérhető RenoMatic Light szekcionált garázskapu duplafalú, szigetelt, függőlegesen nyílik és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkedik el, így maximális helyet biztosít a garázsban és a garázs előtt. Az összes kapu- és meghajtás-komponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek százszázalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és 4-kep-webtanúsítják. E kapuk a DIN ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint készülnek Németországban, és teljesítik az EN 13241-1 Európai Szabvány összes követelményét.

Magyarországon a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által minősített betörésgátlás is jár a RenoMatic Light kapukhoz, a kapualapra 10 év jótállást, a meghajtásokra pedig 5 év jótállást ad a Hörmann!

ThermoPlus és ThermoPro

A Hörmann ThermoPlus és ThermoPro ház-bejárati acélajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Az 5 év jótállás mellett alapkivitelként jár hozzájuk a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően energiát takarítanak meg. Egy-egy ilyen ajtó a legmagasabb igényeket is kielégíti, és esztétikus névjegykártyája lehet minden otthonnak.

Találkozzunk a Construmán!

A Hörmann termékekkel a Construmán, a legnagyobb magyar építőipari-otthonteremtési szakkiállításon is lehet majd találkozni. A Hörmann szakemberek készséggel válaszolnak minden érdeklődő kérdésre, az A pavilon 206/C standjánál, április 6–10 között. A nyereményjátékhoz itt is lehet csatlakozni!

 hormann-logo-web

Online regisztráció, kuponkitöltési lehetőség: www.hormann.hu

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web