2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

milwaukee-facilityexterior-day-webA Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), a világ legnagyobb ipari automatizálási vállalata Kelet-Közép-Európában bővíti üzleti tevékenységét. A cég két új irodát is nyitott: az egyiket Budapesten, a másikat Bukarestben. A vállalat mindkét irodájában tapasztalt szakembereket alkalmaz, akik széleskörű ismeretekkel rendelkeznek az országon belüli gyártói tevékenységekkel kapcsolatban.

Habár évek óta folytatunk üzleti tevékenységet Kelet-Közép-Európa több országában, helyi szinten történő tevékenységünket eddig prágai irodánkból koordináltuk" – mondta el Peter Rozek magyarországi és romániai értékesítési igazgató. „Továbbra is szoros együttműködésben maradunk a „PartnerNetwork" helyi tagjaival és építünk a már meglévő kapcsolatrendszerünkre. Az új piacok fontosak számunkra, és az új irodák nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a két ország iparát, valamint ügyfeleinket is a lehető legjobb tudásunk szerint tudjuk kiszolgálni."

A vállalat növekedése lehetővé teszi, hogy a gyártók a legjobb kiszolgálásban részesüljenek a régióban" – tette hozzá Reto Berner, a Rockwell Automation kelet-európai régióért felelős értékesítési igazgatója. „Támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy globálisan versenyképessé váljanak és azok is maradjanak. Ez úgy lehetséges, hogy segítjük őket az intelligens gyártás bevezetésében, amely az első számú hajtóerő az ipar és az országok számára szerte a világon."

A gazdasági és politikai tényezők egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a nemzetközi piacokon szereplő vállalatokra. A kormányok világszerte felismerték, hogy az ipari gyártás jelentős mértékben hozzájárul a bruttó nemzeti termékhez, és nagy szerepet játszik az országok versenyképességében. Éppen ezért több államban is életre hívtak különféle kezdeményezéseket, ilyen a német "Industries 4.0", vagy az amerikai "Advanced Manufacturing Partnership 2.0 (AMP 2.0)", és ide sorolható a magyarországi Irinyi-terv is.

Ezek a víziók és technológiai stratégiák különösen fontosak azon vállalatok számára, amelyek arra összpontosítanak, hogy stratégiájukkal nemzetközi szinten is versenyképesek maradjanak. A "Connected Enterprise" a Rockwell Automation koncepciója, amely biztosítja az információáramlást a gyártás legalsó szintjétől kezdve a szervezet minden eleméig. Ennek köszönhetően már ma is rengeteg üzleti érték teremthető.

További információ: www.rockwellautomation.com

 

Forrás: Próbakő Kommunikáció

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web