2024. február 29., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Schneider-logoA Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője immáron második éve vezeti a rangsort a Navigant Research épületek energiafelügyeleti rendszereit osztályozó (Building Energy Management Systems – BEMS) jelentésében. A francia központú vállalat stratégiájának célja, hogy a létesítményvezetők csökkentsék energiafelhasználásukat, és fokozzák a működési hatékonyságot. E szemlélet gyakorlati megvalósításának köszönhetően a Schneider Electric SmartStruxure™ megoldásával érdemelte ki az első helyet a terület 15 legjelentősebb vállalata közül.

Innováció az intelligens épületekért

A Navigant Research 12 szempont alapján értékelte a vállalatokat a stratégia és a megvalósítás terén: többek között a jövőkép, a piaci bevezetési stratégia, a partnerek, a technológia, a termékek teljesítménye, az árképzés, a földrajzi lefedettség, valamint a hosszú távú fennmaradási képesség tekintetében.

A kritériumoknak eleget téve a Schneider Electric top helyezést elért, StruxureWare™ Building Operation szoftverére épülő megoldása szakít a hagyományos információtárolási elképzelésekkel:

  • Valós idejű (áramfogyasztási, épületgépészeti, tűzvédelmi, valamint a biztonsági rendszerekből származó) adatokkal és átfogó információkkal szolgál az épületekre vonatkozóan az internetkapcsolat és a mobilalkalmazások segítségével.
  • Az adatok elemzésével megállapított trendeket, és az adatokból kinyert részletes jelentéseket látványos módon, grafikusan ábrázolja, ami elősegíti a könnyű feldolgozást.
  • Bármilyen méretű épületről legyen is szó, olyan gyakorlati tájékoztatást nyújt a létesítmény fenntartóinak, amellyel egyedi módon teszi lehetővé az épületek energiafelügyeleti rendszereinek irányítását.
  • A megoldás a létesítmény teljes életciklusa során csökkenti a fenntartási költséget, emellett a személyre szabott és összekapcsolt hardver, szoftver, műszaki tervezés, telepítés és szolgáltatások integrálásával biztosítja a létesítmény optimális felügyeletét.

A Navigant elismerése megerősített minket azon elképzelésünkben, hogy érdemes megoldásainkat a legújabb technológiákra építve megalkotni, ami által teret adhatunk a jövő épületeinek. Az okosépületek piacának növekedésével a SmartStruxure és az ahhoz hasonló megoldások egyfajta digitális gerincként támogatják az energia- és működési hatékonyság új szintekre emelését" – mondta Laurent Bataille, a Schneider Electric EcoBuilding részlegének ügyvezető alelnöke.

Az intelligens épületek alappillérét képező energiagazdálkodási rendszerek kulcsfontosságúak azon szervezetek számára, amelyek adataik megfigyelésével kívánnak megküzdeni a felmerülő kihívásokkal. A Schneider Electric integrált, intelligens SmartStruxure™ épületplatformjával az élen jár, emellett pedig folyamatosan fejleszti az egyre átfogóbb elemzési lehetőségeket" – mondta Casey Talon, a Navigant Research vezető kutatási elemzője.

 

A teljes BEMS ranglistajelentés elérhető a Navigant Research honlapján.

 

A Schneider Electric SmartStruxure™ megoldásával kapcsolatos további információkat itt találja.

 

 

Forrás: Morpho

 

Eseménynaptár

Február 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web