2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

liebherr-fuel-saving-calculatorValamennyi XPOWER kerekes rakodó üzemanyag-fogyasztási adata elérhető a LIEBHERR üzemanyag megtakarítási kalkulátorán. A fogyasztási adatok folyamatosan frissülnek, ezáltal igazolható az XPOWER rakodók kiemelkedő hatékonysága is.

Az L 550 XPOWER-től az L 586 XPOWER-ig mind a hat modell átlagosan 30 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a hasonló rakodók. Az L 566 XPOWER különösen jól példázza az XPOVER rakodók üzemanyag hatékonyságát. A számok azt mutatják, hogy a csaknem 180.000 üzemóra alatt, amelyet valamennyi L 566 XPOWER egység teljesített, az átlagos üzemanyag-fogyasztás mindössze 11,5 liter gázolaj/üzemóra. Még a legnagyobb XPOWER kerekes rakodó, az L 586 XPOWER, amelyek súlya több mint 32 tonna, is hatékony üzemanyag fogyasztó: mostoha körülmények között is mindössze átlagosan 15,3 liter gázolajat fogyasztott üzemóránként. Ezekkel az adatokkal a Liebherr XPOWER rakodók új mércét állítanak fel az üzemanyag-fogyasztást és a hatékonyságot illetően.

liebherr-l586-xpower-wheel-loader-fuel-saving-calculatorA Liebherr földmunkagépek számára készült üzemanyag megtakarítási kalkulátor egy ingyenes online eszköz, amellyel a felhasználók kiszámíthatják a lehetséges megtakarításokat. A földmunkagépek termékskálájának számos géptípusa, beleértve a mobil kotrókat, buldózereket és a lánctalpas darukat, már elérhető. A cölöpfúrók és fúrótornyok valamint az anyagmozgató gépek adatai már rendelkezésre állnak különböző formációkban olyan applikációkhoz, amelyek újrahasznosítással, leselejtezéssel foglalkoznak, valamint erdészeti és faipari területen.

Élő adatok a LIEBHERR intelligens navigációs rendszerével, a LiDAT-on keresztül

A LiDAT, a LIEBHERR intelligens navigációs rendszere biztosítja az adatokat, amelyeket az üzemanyag megtakarítási kalkulátor használ. A LiDAT valós idejű adatait használva minden géptípusra kiszámolják az óránkénti átlagos fogyasztást.

Ahhoz, hogy ki lehessen számolni a kalkulátorral az egyéni megtakarítást, ismerni kell az átlagos üzemanyag fogyasztást, az éves üzemórát valamint az üzemanyagárat. A potenciális üzemanyag megtakarítást úgy számolják ki, hogy a megadott adatokat összevetik az összes releváns LiDAT gép átlagával.

 

Erre a linkre kattintva kiszámolható a pillanatnyi üzemanyag megtakarítás: http://m.efficiencyplus.liebherr.com/

 

 

Forrás: Liebherr-International Deutschland GmbH

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web