2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

HormannFORUM KalacsiRene5-wÉletre szóló élményekkel, és egy állásajánlattal tért haza Tomasák Gergő, a BME negyedik éves építészhallgatója arról a szakmai útról, amelyet a „Jövő Otthonai" elnevezésű ötletpályázaton, a Hörmann Hungária különdíjasaként nyert a „leginnovatívabb termékfelhasználás" kategóriában. A fiatal egyetemista hamarosan egy neves építész-irodában kezd dolgozni, mint mondta, nagyon szerencsésnek érzi magát, egy álma teljesült.

A Hörmann Hungária által szervezett szakmai utaknak a steinhageni központunkba, a HörmannForum-ba éppen ez a célja: a résztvevőkkel elsőkézből megismertetni a Hörmann szakértelmet, bemutatni a gyártási folyamatokat, bővíteni az ismereteket, lehetőséget adni a párbeszédre, a kapcsolatépítésre, a fejlődésre. Nagyon örülünk, hogy Gergőnek többszörösen segíthettünk, hozzájárulhattunk pályája indulásához, sok sikert kívánunk neki, és kíváncsian várjuk további eredményeit." – fogalmazott Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója a szakmai út után.

Tomasák Gergő a „Jövő Otthonai" elnevezésű pályázatra egy 4fős családi házzal nevezett be, a Hörmann termékek közül bejárati ajtót, garázskaputés udvari tolókaput használt a tervezésnél. A harmónia, a kiváló minőség, betörésállóság és garancia mellett fontos kritérium volt számára az a magas fokú hőszigetelés, amelyet csak a Hörmann kínál. A termék-választásnál teljesítette a fenntarthatóság, energiatudatosság és a helyénvalóság szempontját, egy innovatív, élhető családi házat tervezett, ezzel érdemelte ki a Hörmann különdíját.

Az egyetemen, amikor rajzolunk, tervezünk, csak a rendelkezésre álló leírásokból tájékozódunk, nem is tudjuk, hogy az adott termék milyen a valóságban. Éppen ezért nagyon hasznos volt számomra, hogy végigkövethettem a munkafolyamatokat, így már sokkal jobban értem a termék felépítését, működését. Ez volt az első alkalom, hogy egy ilyen izgalmas gyárlátogatáson vettem részt, a szerzett tapasztalatokat mindenképpen tudom hasznosítani. Lenyűgözött a gyárban látott professzionalizmus, a rend, a technológia, és örömmel láttam, hogy a magas színvonal mellett a Hörmann számára mennyire fontos az egyedi design is." – mesélte Gergő élményeit. A fiatal egyetemista jelenleg az egyik kereskedelmi banknál dolgozik, építész-gyakornokként, létesítménygazdálkodással foglalkozik, de minden vágya, hogy az egyetem elvégzése után egy építészeti irodánál helyezkedjen el.

HormannFORUM KalacsiRene3-w

A Hörmann szakmai úton ez a vágya is teljesült, két állásajánlatot is kapott neves magyar építészeti irodák vezetőitől, akik szintén részt vettek a steinhageni programon. Gergő végül a 4n Építészeti Irodát választotta, július 1-től meg is kezdi a munkát, amit már alig vár. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen álom-állásajánlatot kaptam, a családom is velem együtt örül ennek a hihetetlen lehetőségnek. Pályázatokon a jövőben is indulni fogok, nem a nyereményért, hanem a tapasztalatok miatt. Megtanultam, hogy mindig nyitottnak kell lenni mások munkáira, sokat lehet így tanulni. Ami még biztos: bármilyen tervet is készítek, a Hörmann termékek mindig elsődleges szerepet töltenek be." – mondta Tomasák Gergő, akinek Hörmann különdíjas pályázati anyaga itt tekinthető meg.

 

További információk a Hörmann termékekről, aktuális akciókról: www.hormann.hu

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web