2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

QJ241 Volvo-wA Sandvik Csoporttal kötött megállapodásunk értelmében az Ascendum Építőgépek Hungária Kft a márka törő -és osztályozógépeinek hivatalos forgalmazója Magyarországon.

Cégünk az Ascendum Csoport része, mely világszerte az egyik legnagyobb értékesítője a Volvo Construction Equipment termékeinek. 1974-es alapításunk óta folyamatosan jelen vagyunk a magyarországi piacon, ahol a Volvo CE termékeire vonatkozóan kizárólagos forgalmazási joggal bírunk. A Volvo CE termékekhez kiváló kiegészítésül szolgálnak a különböző mobil törő -és osztályozógépek.

Széles termékkínálatunkban találhatóak pofástörők, röpítőtörők, kúpostörők; 3 frakciós osztályzók és a világon egyedülálló dupla szitájú osztályozógépek. A termékek tervezésénél a hatékonyság és az optimális termelékenység elsődleges szempont volt, minden egység felhasználóbarát és könnyen szállítható.

A Sandvik mobil törő- és osztályozógépein túl az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. a Rammer kalapácsok márkaképviseletét is ellátja. Cégünk Magyarországon egyedülálló módon biztosítja ügyfelei számára a teljeskörű szervízszolgáltatásokat és alkatrész ellátást.

A Sandvik által forgalmazott építőipari gépek világszerte ismertek, megbízható, magas minőséget képviselnek. A Sandvikkal kötött megállapodásunknak köszönhetően a magyarországi ügyfelek a kiváló minőségű gépeik mellé ezentúl még magasabb minőségű szervízszolgálatásokat és ügyféltámogatási megoldásokat élvezhetnek. A Sandvik termékei forgalmazásánál kiemelten fontosnak tartja az ügyfélközpontű értékesítést, ebben talált partnerre az Ascendum Építőgépek Hungária Kft-ben, mely osztja a Sandvik értékeit, biztosítja az ügyfelek személyre szabott, helyi támogatását, miközben nemzetközi tapasztalatával és professzionalizmusával garantálja a magas minőséget.

Az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. magyarországi irodája, szervize és mérnökei biztosítják az egész országra kiterjedően gyors és hatékony szolgáltatásokat. Különleges esetek kezelésére cégünk kapcsolatban van a Sandvik területileg illetékes irodájával, így biztosítva ügyfeleink számára a gördülékeny szolgáltatásokat.

Az Ascendum Építőgépek Hungária Kft.-vel kötött együttműködésről Kauko Juuri, a Sandvik Global Distributor Managere így nyilatkozott: „ Meggyőződésünk, hogy a Sandvik termékek és az ehhez biztosított globális aftermarket szolgáltatások kombinálva az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. helyi szolgáltatásaival és iparági szakértelmével biztosítja,hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokat élvezhetik."

 

További részletekért érdeklődjön területi képviselőjénél vagy keresse fel honlapunkat és kövesse Facebook oldalunkat.

 

 

Forrás: Ascendum Építőgépek Hungária Kereskedelmi Kft.

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web