2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

XIX-nivodij-palyazat-448x202A FIABCI Hungary ebben az évben a FIABCI World Prix d'Excellence szervezőinek javaslatára a magyar pályázatot nyílttá teszi és meghívja a régió országaiban tevékenykedő magyar és külföldi ingatlanfejlesztőket. A bírálók első, második és harmadik díjat fognak kiadni.

Ha a meghívott országokból három, vagy annál több pályázat érkezik, akkor a zsűri figyelembe véve a pályázatot beküldő ország képviselőjének véleményét az adott ország legjobbját különdíjjal jutalmazza. Ha nem lesz olyan ország, ahonnan legalább 3 pályamű érkezik, de 3, vagy annál több külföldi pályázat lesz, akkor a zsűri a legjobb külföldi pályázatot fogja különdíjjal jutalmazni.

Ha a FIABCI World Prix d'Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét díjazza. E mellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A pályázat nyertesei jogosultak hazájukat képviselni a FIABCI WORLD PRIX D'EXCELLENCE nemzetközi nívódíj pályázaton.

A pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró. A kiadvány bemutatójára az eredményhirdetés keretében kerül sor.

A pályázat lebonyolítását ismét a FIABCI Principal Members tagja, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISz) vállalja magára.

 

Pályázó: A nívódíj pályázatra az adott ingatlan fejlesztésében résztvevő szervezet, vagy személy nevezheti be az alkotást (a tulajdonos, a beruházó, a tervező, a kivitelező, az ingatlanközvetítő, a megrendelő, vagy más szervezet), amely az ingatlan fejlesztésében, létrehozásában, üzemeltetésében aktív szerepet játszott, vagy játszik (a nevezésnek nem feltétele a FIABCI tagság).

Pályamű: Nevezni lehet minden olyan ingatlan, közcélú, közterület fejlesztést amely vagy 2016. december 31-e előtt kapta meg a használatbavételi engedélyt, vagy az első felhasználója 2016. december 31-e előtt birtokba vette az egész fejlesztést, vagy annak külön is működtethető részét.

 Részvételi díj:

  • külföldi pályázók számára: bruttó 800 Euro.
  • magyar pályázók számára: nettó 195.000,- Ft.

 

Jelentkezés: a pályázatra a Jelentkezési lapot és a részvételi díj átutalásáról szóló banki megbízás másolatát elektronikus formában 2017. szeptember 22., 16.00-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell megküldeni.

 

A pályázat eddigi története és az idei pályázattal kapcsolatos minden további tájékoztatás a www.maisz.hu honlapon megtalálható. 

 

FIABCI HUNGARY – MAISZ - 2017

 

 

Forrás: HugBC

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web