2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

RT-Logo-250A Messe Stuttgart jelentős segítséget kap koncepcionális és szakmai támogatóktól, számos szervezettől és szövetségtől a 2018. február 27. és március 3. között megrendezésre kerülő R+T kiállítás szervezéséhez. Ennek köszönhetően a látogatók a kiváló minőségű kísérő programokon keresztül is egyértelmű hozzáadott értéket kapnak.

Ajtók és Kapuk Fóruma

A vásár elválaszthatatlan része az Ajtók és Kapuk Fóruma, amelyet az új Paul Horn Csarnokban (Hall 10) rendeznek 2018-ban. A BVT (National Federation of Door and Gate Manufacturers – Ajtó- és Kapugyártók Nemzeti Szövetsége), a BAS.T (German Drive and Control Engeneering Association, Doors and Gates Division – Német Vezetés- és Vezérléstechnikai Egyesület, Ajtók és Kapuk Divízió) valamint az ift Rosenheim szakemberei rövid bemutatók és kerekasztal beszélgetéseken keresztül foglalkoznak az ipar jelenlegi kihívásaival és fejlesztéseivel.

RundT1A témák között szerepelni fog például, hogy a felülvizsgált szabványok milyen kihívások elé állítják az ajtó- és kapugyártókat, az ajtók és kapuk CE jelölése, a korlátok biztonságos működése, valamint az Ipar 4.0 hatása az iparágra.

Az FTA (Association of Manufacturers of Door and Gate Automation in Germany – Németországi Ajtó és Kapu Automatizálás Gyártók Szövetsége) első alkalommal vesz részt a struttgarti R+T-n, és egy kompakt programmal jelenik meg a fórumon szemináriumok formájában, ahol többek között az automata ajtó és kapu rendszerek hálózatba kapcsolásának lehetőségeiről is szó lesz. A nyílászárók, ajtók, kapuk és napvédő rendszerek vezető világvásárán az FTA pódiumvita keretében vizsgálni fogja az épületek tervezése során a BIM által a jövőbeli ajtó- és kapurendszerekkel szemben támasztott követelményeket.

RT 18 csarnokbeosztas

ift különleges show

Az automatikus alkatrészek iránti igény folyamatosan és indokoltan növekszik, mivel ezek használata növeli a kényelmet és a biztonságot, valamint megkönnyíti a működést. Éppen ezért az ift Rosenheim különleges bemutatójának fő témája „Kényelem + Biztonság az automata ajtók és kapuk esetében". A bemutató az automatikus ajtók és kapuk biztonsági és minőségi jellemzőinek bemutatására összpontosít. A látogatók tájékozódhatnak arról, hogy mit kell és mit tudnak az ajtók és kapuk, valamint azok alkatrészei ma, hogyan ellenőrizhetőek a követelmények és milyen módokon biztosítható a minőség. Az iparág számára fontos témakörök az ift Rosenheim standján, a Paul Horn Csarnokban élőben is kipróbálhatók.

 

A kísérő programokról további információ a www.rt-expo.com/rahmenprogramm oldalon található. 

 

 

Forrás: Messe Stuttgart

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web