2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

EBSZ 2017 logo 1200pxA – majdnem – repülő kiállítás

A tököli repülőtér kifutópályájának vége 2017. szeptember 14-16 között átlényegült. A kora őszi napsütésben impozáns látványt nyújtott a 10 ezer négyzetméteren, összesen 510 darab hatalmas erőgép, markoló, dömper, rakodó. Az eget e három napban nemcsak a fel-le szálló kisrepülőgépek, hanem a kiállítás darui is szántották.

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) idén nagyot dobott: a hatodik alkalommal megrendezett Építőgép Kiállítás minden eddigi csúcsot megdöntött. Mind a kiállítók, mind a látogatók száma rekordot hozott. De ami ennél is fontosabb, a mennyiség minőséggel párosult, a szakma és a laikus közönség is teljes elégedettségét fejezte ki.

Az ÉBSZ nevében szeretnénk megköszönni az 53 kiállító vállalat és intézmény közreműködését. Tudjuk, hogy az Ő kemény munkájuk, odaadásuk nélkül nem értük volna el ezt a szép sikert.

megnyitoMegtiszteltetés, és az iparág elismerését jelentette, hogy a kiállítás védnöke Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium Iparstratégiáért és Gazdaságszabályozásért felelős Helyettes Államtitkára nemcsak a megnyitó beszédet tartotta, hanem utána meg is látogatta a kiállítást.

Impresszív adatok

Röviden a számokról. A három nap alatt 3.847 látogató és 515 kiállító tisztelte meg a rendezvényt megjelenésével, mellyel az Építőgép 2017 Kiállítás – büszkén mondhatjuk – minden idők legnépszerűbb építőgépipari rendezvénye lett Magyarországon! A szakmából jelentős arányban képviseltették magukat a cégvezetők.

A kiállítás nemcsak a szemnek szólt, a szakma és a közönség is tesztelhette a gépeket. A nemmindennapi lehetőséget alaposan kihasználta mindkét csoport: a hatalmas érdeklődést mutatja, hogy három nap alatt, 12 gépkategóriában, 58 építőgépen összesen 3.534 géptesztet végeztek! Legtöbben a minikotrókat, a lánctalpas kotrókat és a homlokrakodókat próbálták ki, nagy sikerrel.

kep1Immár hagyomány, hogy az Építőgép Kiállításokon megrendezzük az ország legrangosabb gépkezelő versenyét. Az idei versenyen kimagaslóan sokan vettek részt, 5 kategóriában, 425 versenyszámban 140 kolléga indult. Az összesített eredmények alapján az ország legjobb gépkezelője Szegedi Zoltán lett. Őt Ábrahám Tandari Zsolt és Wierl István követi a dobogón.

 

Nagyszerű visszajelzések

Kollégáink a rendezvény három napja alatt közvélemény-kutatást végeztek. A több mint 300 beérkezett kérdőív alapján büszkén kijelenthetjük, hogy az ez évi kiállításon a mennyiség tényleg minőséggel párosult. A látogatók elsősorban a rendezvény sokszínűségét, szervezettségét, és a gépbemutatók látványosságát emelték ki. 82% teljesen elégedetten távozott, 84,5% semmit sem változtatna a rendezvényen! Ami az igazi bátorítás a jövőt illetően: 98% (szinte mindenki) tervezi, hogy ellátogat a következő rendezvényre is.

A kiállítók is sok mindennel elégedettek voltak. Méltatták többek között a rendezvény főszervezői munkáját, előkészítését, szakmai színvonalát, a gépkategória felelősök munkáját, a területek kialakítását, a programok sokszínűségét és színvonalát. 72%-uknak kitűnően vagy jól sikerült elérni a kiállítással szemben támasztott céljait. Nagyon elégedettek voltak a piaci kapcsolatok ápolásával, új termékek bevezetésével, cégük ismertségének növelésével. 34% kiválónak, 31% pedig jónak minősítette az értékesítést a standokon. Nem véletlen, hogy közülük is kiemelkedően sokan (88%) tervezik, hogy részt vesznek a következő kiállításon is.

Büszkén kijelenthetjük tehát, hogy az Építőgép 2017 Kiállítás mind az iparág, mind a közönség szerint kiemelkedően jól (az 5 fokú skálán 4,3-as értékkel) sikerült.

 

További információ: www.ebszkiallitas.hu

 

 

Forrás: ÉBSZ

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web