2024. április 15., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

greenplan napelemes kandelaberA napelemes kandeláberek kiválóan alkalmazhatók többek között parkok, játszóterek, sétányok, horgásztavak energiatakarékos megvilágítására. Főként olyan területeken alkalmazzák, ahol nincs kiépített közvilágítás vagy a hálózati oszlopok kiváltása a cél.

A napelem által megtermelt energiát egy speciális töltésvezérlőn keresztül gondozásmentes akkumulátorokban tároljuk. Az akkumulátorokat a földbe telepített oszlop vasalatban helyezzük el szigetelt tartókeretben, ezzel kiküszöbölve a hőmérsékletváltozásból adódó töltéstároló kapacitásveszteséget.

A napközben feltöltött akkumulátorok biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló fényforrások kellő energiaellátását.

 

A napelemes kandelábereknél kétféle oszlopdesign közül választhat a megrendelő: zártszelvényes minimál stílusút, illetve hagyományos, 3 részben szűkülő hengeroszlopot.
Mind a két típusú oszlop négyféle világítási teljesítménnyel érhető el: 10-12-20-30 W, különleges esetekben akár 40 W-os teljesítmény is lehetséges.

Etyek1Etyek2Etyek3 

A programozható vezérlő alkalmas egy világítási cikluson belül, egy adott időintervallumban a lámpatest fényerejének visszavételére, majd későbbi időpontban újra visszaerősítésére. Ez a funkció kiválón alkalmazható játszótereken, parkokban, ahol az éjszakai kihasználatlanság miatt a fényerőt az ügyfél által meghatározott teljesítményre visszaszabályozzuk. Ezáltal nagyban megnövelhető a kandeláberekben lévő energiatartalék. Teljes töltöttség esetén a termék napi 12 óra működés mellett 8-10 napot működik töltés nélkül!

abra1A RENDSZER FELÉPÍTÉSE

1. napelem: oszloptípustól és teljesítménytől függően különböző teljesítményű és szerkezetű (poli- vagy monokristályos)

2. LED lámpatest: térvilágítás esetén CREE LED, közvilágítás esetén COB LED közúti optikával ellátva, választható teljesítmény 10-12-20-30 W

3. töltésvezérlő: MPPT töltésvezérlő programozható LED driverrel, IP65 védettséggel

4. lámpaoszlop: zártszelvény vagy három lépcsőben szűkülő horganyzott acél kandeláber oszlop, igény esetén kültéri szinterezett bevonattal. Teljes oszlopmagasság függ a bevilágítandó terület nagyságától. Rögzítése előre lebetonozott acél alaptesthez történik, zárt anyákkal, precíziós szintezéssel.

5. akkumulátor: AGM gondozásmentes akkumulátor, kapacitása függ a lámpatest teljesítményétől

Hajdunanas1Hajdunanas2

A NAPELEMES KANDELÁBER ELŐNYEI

Zalaegerszeg1. A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (ÉMÁSZ, E.ON stb.) csatlakozásra, továbbá üzemeltetésük teljesen gondozás- és költségmentes.

2. Működtetése nem igényel hálózati tápellátást, napelemek által megtermelt energiával működik, így önellátó.

3. A napelemes kandeláber bárhol felállítható!

 

Minden napelemes kandeláber saját fejlesztés és saját gyártású egyedi termék. A tervezés során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő egyedi igényeit és a felhasználási terület esetleges specifikációit.

 

Sajoivanka1Sajoivanka2Sajoivanka3

 

 

 

 

 

 

 

 

greenplan-logo-high-res

További információkért látogasson el weboldalunkra: www.greenplan.hu, www.ipari-led.hu;
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web