2024. április 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Lokomotiv-Haz Budafoki Galvani-utcaAz Akadémiai Kiadó és a WoltersKluwer Kft. új székhelyének a megújuló Lokomotív ház „A" épületét választotta, amely Újbuda kiemelten kedvelt irodaterületén található. A megfelelő irodaház megtalálásához a CBRE Magyarország segítette őket, ezáltal idén májustól ők válnak majd az irodapark legnagyobb bérlőivé.

Újbuda dinamikus fejlődésével összhangban megújul a Lokomotív Ház irodakomplexum is. „A felújítás célja, hogy modernebb, barátságosabb környezetben tudjuk fogadni a bérlőinket és hosszú távon is maximálisan kielégítsük igényeiket. A zöld gondolkodás jegyében, az irodaház belső udvarát befüvesítjük, növényekkel és cserjékkel ültetjük be. Emellett a belső úthálózat és a felszíni parkolók a felújítás és bővítés során új térkőburkolatot kapnak és kihelyezésre kerül egy elektromos gyorstöltő is." – nyilatkozta Kőszeghy Erzsébet, a Lokomotív Ház és Markó Irodák 9 irodaházak ingatlangazdálkodási vezetője.

Az épület korábban csokoládégyárként funkcionált, ezért hordozza magával az ipargyári jelleget, a megszokottnál nagyobb belmagasságot. A felújítás során mind a bérlő mind a tulajdonos fontosnak tartotta, hogy az épület ezen jellegzetessége megmaradjon. A bérlemény álmennyezet nélkül, látszó gépészettel készül, így az ipari hangulat itt is visszaköszön. Az épületek gépészeti korszerűsítése is hamarosan befejeződik. A tavalyi év folyamán megújult „B" épület 2500 m2-en várja új bérlőit. A Budafoki és Galvani útra néző „A" és „D" épület-együttes homlokzata új szigetelés mellett új dizájnt kap. Idén nyáron megnyílik az új teraszos étterem is.

Már a projekt kezdetén megtaláltuk a közös hangot. A felújítás eredményét, a régi ipargyári épületből kialakított, de indusztriális jellegét megtartó irodaház a WoltersKluwerKft. és Akadémiai Kiadó értékeit képviseli. Fontos számunkra az érték megőrzése, de mindez a frissesség jegyében." – mondta Tóth Gábor, a WoltersKluwer Kft. igazgatója.

A Lokomotív Ház összesen 4 db különálló és jellegében különböző épületben garantálja a minőségi irodákat, raktárhelyiségeket és bemutatótermeket is. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető Lokomotív Ház szomszédságában lévő Új Buda Center szolgáltatás-portfóliója megkönnyíti a bérlők mindennapjait.

 

 

Forrás: CBRE Hungary

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web