2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

IDEAIdén első alkalommal találkozhatnak a hazai és közép-európai piac legfontosabb szakértői az IDEA CONFERENCE konferencián. A két napos szakmai program a vasbeton- és acélszerkezet-tervezés európai és hazai szaktekintélyeivel karöltve mutatja be a szakma legfontosabb újdonságait, jelenlegi helyzetét és a kihívásokat, amelyekkel a gyakorlatban kell szembenéznie a mérnököknek.

Az IDEA CONFERENCE a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara társszervezésében létrejövő, a Magyar Mérnök Kamara által elfogadott kötelező mérnökszakmai továbbképzés. A továbbképzés Kecskeméten kerül megrendezésre március 8-9. között, az elegáns Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpontban, amely akár több száz vendég befogadására is alkalmas.

Az IDEA CONFERENCE programja több mint ambiciózus, igazi szakmai szenzációkat tartogat olyan neves, európai előadók szerepeltetésével, mint Prof. Dr. Jan Knippers, aUniversity of Stuttgart-tól, Prof. Dr. Klaus Bollinger a Bollinger + Grohmann Ingenieure-től, Prof. Dr. Horst Falkner az Ingenieurbüro-tól, Dr. Falkner vagy Roger Ridsdill Smith a Foster&Partners-től.

Az első nap igazi csemegéket tartogat az innováció és az aktualitás jegyében. Az egész napos program alapvetően a tervezői szoftverekre és esettanulmányokra fókuszál, így többek közt betekintést nyerhetünk a mérnökszakma által nagy érdeklődéssel kísért Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezési és kivitelezési kulisszatitkaiba.

A konferencia második napja az acélszerkezet-, valamint vasbetonszerkezet-tervezői szakmai előírások, új eljárások és módszerek, esettanulmányok terepe, mely előadások magas szakmai színvonalát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói garantálják.

A konferencián a tudás- és tapasztalatszerzés nem csupán üres frázis, a rendezők nagy hangsúlyt fektetnek a kerekasztal-beszélgetésekre, az előadásokat követő érdekes és kötetlenebb kiegészítő programokra, valamint a gálavacsorára. Számtalan lehetőséget teremtenek, hogy a szakma magyar és európai képviselői megoszthassák egymással a tapasztalataikat, így a konferencia remek ismerkedési lehetőséget biztosít látogatóinak, a jövőbeni, gyümölcsöző kapcsolatok létrejöttének reményében.

Bár idén először rendezik meg az IDEA CONFERENCE mérnök konferenciát, a szervezők céljai már most világosak, egy olyan szakmai program- és rendezvénysorozatot kívánnak ezzel a színes és naprakész programkínálattal elindítani, amely évről-évre újdonságokkal tud és kíván szolgálni a tervező mérnököknek szakterülettől függetlenül, a kivitelezésben dolgozó mérnököknek, finanszírozóknak, intézményi befektetőknek, tanácsadóknak, önkormányzatoknak, ingatlanpiaci döntéshozóknak, szakembereknek, vezetőknek és innovátoroknak.

Eme nagyratörő,előremutató célok megvalósulása elképzelhetetlen lenne a jövő mérnök generációja nélkül, ezért az IDEA CONFERENCE szervezőinek egyik alapvető célja, hogy bevonzzák és támogassák a fiatal szakembereket, ezért idén több belépőjegyet is ajándékoznak a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem legkiválóbb hallgatóinak.

 

További információ és regisztráció: www.ideakonference.hu

 

 

Forrás: CME Hungary Kft.

 

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web