2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Pavek GaborAz idei év elejétől magyar ügyvezetője van a világ egyik vezető fűtéstechnológia vállalatának, az Ariston Thermo-nak Magyarországon. Pavek Gábor személyében egy mérnök-közgazdász igazgatót kapott a vállalat, aki 2015-óta dolgozik az Aristonnál értékesítési vezetőként.

A korábban sales és country manager pozíciókban tevékenykedő szakember Grzegorz Wojcikot váltja az igazgatói székben, aki 5 év után távozik Budapestről. Wojcik Magyarország mellett Csehországért és Szlovákiáért felelt a régióban ahová Ukrajnából érkezett.

Igazgatása utóbbi két évében a vállalat megduplázta hazai forgalmát. Nevéhez fűződik a távfelügyelettel ellátott kondenzációs kazánok, valamint a wifi rendszerű energiatakarékos, elektromos vízmelegítők bevezetése Magyarországon. A szakember az Ariston Thermo Group regionális igazgatójaként folytatja karrierjét, ahol Ukrajnáért, Közép-Kelet Európáért és a Balkán régióért felel.

Pavek Gábor szeretné tovább vinni a Grzegorz Wojcik által képviselt modern és energiatakarékos szemléletet Magyarországon. Véleménye szerint a jövő a termotechnológia mellett a zöld termékvonalban van, ahová a hőszivattyús megoldások, a megújulók, valamint a telefonos applikációval vezérelhető termékek találhatók. Mint elmondta, ehhez egy országos szervízhálózat áll az Ariston rendelkezésére a hét minden napján.

Pavek kiemelte, hogy az egyetemekkel való együttműködésüket is szeretnék tovább erősíteni és az ösztöndíj pályázatokon túl, további szakmai támogatást szeretnének nyújtani a hazai felsőoktatás számára.

Az új igazgató szeretné megtartani az Ariston Thermo vezető szerepét a kondenzációs falikazánok, valamint az elektromos vízmelegítők piacán, ahol évek óta a legjobb eladási mutatókat generálják. Mint mondta, ennek hátterében a kitűnő ár-érték arány, a költségtakarékosság és az olasz dizájn áll.

 

További információ: www.ariston.com/hu

 

 

Forrás: Ariston

 

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web