2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

eurotrade-logoAz Eurotrade Kft. Magyarország legrégebbi járműimportőri/ jármű-kereskedelmi vállalkozása, amelynek portfóliójában kiemelt helyen szerepelnek az építőiparban használatos nehéz-járművek. Az elmúlt több mint 25 évben több ezer értékesített új jármű és elégedett ügyfelek sokasága jelzi azt a tényt, hogy az Eurotrade Kft. a hazai nehézjárművek piacának meghatározó szereplője. Az építőipar 2018. évi további szárnyalására készülve ajánljuk régi és új partnereink figyelmébe építőipari járműveinket, gépeinket.

IVECO-VAL AZ ÉPÍTŐIPARBAN

A statisztikák szerint a magyarországi építőipari felhasználás során az IVECO TRAKKER a legnépszerűbb billenőplatós jármű. A TRAKKER népszerűségét a masszívságának, robosztusságának, strapabíró szerkezetének és kiváló ár-érték arányának köszönheti. A modern stílusú jármű alacsony üzemelési költségszintje hozzájárul a kiváló ár-érték arányhoz, miközben a legújabb technológiáknak köszönhetően minden egyes eleme a munkavégzésre, extrém igénybevételre lett tervezve.

IVECO-Trakker

Az IVECO 2017-ben hozta piacra a legújabb típuscsaládját az IVECO X-WAY-t, amit a kevésbé extrém építőipari felhasználásra fejlesztett ki. Az alacsony saját tömeggel rendelkező, de az építőipari elvárásoknak maximálisan megfelelő nyerges vonatók, mixerek és billenőplatós járművek széles típusválasztékét kínálja a gyártó.

Kiváló példa az X-WAY sorozat előnyeire a 4 tengelyes 9 m3-es Mixer felépítménnyel szerelt IVECO, melynek saját tömege 12.200 kg, ami lényegesen kedvezőbb, mint amit a versenytársak kínálnak.

IVECO

A billenőplatós felépítmények tekintetében az Eurotrade Kft. a kiváló minőségű VS-Mont HARDOX acél platóit kínálja hátrabillenős kivitelben. Három oldalra billenthető felépítmények tekintetében pedig a Molcik márkájú, strapabíró felépítmények bizonyították használhatóságukat.

Az IVECO STRALIS nyergesvontatók is a különféle elvárásokhoz igazodva szintén rendkívül széles termékskálán érhetők el. A 6500 kg saját tömegű SL (SuperLight) modellektől az erősített alvázas RR, illetve a végáttétellel szerelt HR modellekig számos termék hivatott az építőipari igények kielégítésére.

WIELTON BILLENCSEK

WieltonEurópa harmadik legnagyobb pótkocsigyártójának termékei egyre népszerűbbek a magyar cégek körében, főként a garanciális feltételek és a kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően. A Wielton márka termékkínálatában jelentős szerepet játszanak a billenőplatós félpótkocsik, amelyekből egyre többet látni az utakon, építési területeken. Legfontosabb jellemzőik az alacsony önsúly, strapabíró szerkezet, erősített alváz és modern formatervezés. A Wielton kínálatában az acél billencsek 26 m3-től 34 m3-ig érhetők el, hasáb és félcső kialakításban.

Az alumínium félpótkocsik 23 m3-től 64 m3-ig rendelhetőek. Az egyes félpótkocsik felszereltsége a vevők igényei és elvárásai szerint alakíthatóak. A Wielton félpótkocsik kizárólagos importőre az Eurotrade Kft., amely az elmúlt időszakban jelentősen növelte a Wielton ismertségét a hazai piacon.

A LIMITÁLT SZÉRIÁS TATRA PRÄSIDENT

Tatra-President

A Tatra márkájú teherautók nem ismeretlenek az építőiparban dolgozók számára. 2017-ben azonban a Tatra teherautó-gyártás 120. évfordulójára a gyár igazi „csajozós" billencset rakott össze igazán exkluzív megjelenéssel, és a márkától megszokott robosztussággal. A Tatra Phoenix Präsident első szembetűnő jellemzője a kettős bordó – fekete metál fényezés. Mindezt tetézi az arany színű Präsident felirat, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz a járműnek. A fülke belsejében a fa hatású műszerfalborítás a régi időket idézi, amikor még a járművekben a legtöbbet alkalmazott alapanyag a fa volt. A lovaskocsik idejében csak a felső elit járhatott luxus kivitelű hintókkal, melynek életérzését a Präsident bőr-szövet borítású belseje hűen tükrözi. A luxus kivitel ellenére a jármű tökéletesen alkalmas közúti és nehéz terepi szállítmányozási feladatokra egyaránt.

A Tatra Präsident egyediségét tovább fokozza a járművekhez járó limitált szériás, sorszámozott fém karóra, amely a tulajdonosok büszkesége lehet.

Néhány jellemző a speciális modellről:

  • Paccar motorral szerelt 291 kW-tól egészen 375 kW-ig
  • Manuális EcoSplit vagy automatizált AS Tronik váltó
  • Az összes hajtásképlettel rendelhető, úgy mint 4x4, 6x6 és 8x8
  • Megvásárolható nappali és hálófülkés kivitelben is
  • Luxus kivitelű belső tér, fa hatású műszerfal, bőr-szövet kombinációjú ülés és bőr borítású kormánykerék, kihangosítóval szerelt autórádió és manuális klíma
  • A fülke színe metál fényű bordó, csillogó fekete, arany kiegészítőkkel
  • 3 év teljes körű garancia

Az Eurotrade Kft. 20 éve látja el a Tatra teherjárművek vezérképviseletét Magyarországon. Az évfordulóra való tekintettel a Tatra most rendkívül kedvező áron kínálja termékeit a magyar piacon. Rendelkezésre áll egy 8x6-os kerékképletű Tatra demó teherautó, mellyel az Eurotrade Kft. lehetőséget biztosít az érdeklődőknek arra, hogy meggyőződjenek a jármű rendkívüli terepjáró képességeiről.

Tatra

 

www.eurotrade.hu

 

Szücs Attila
ügyvezető

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web